İlkadım’da Birliktelik Meşalemiz Hep Yanacak


İlkadım’da Birliktelik Meşalemiz Hep Yanacak

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, mahalle ziyaretlerine devam ederken esnaf ve mahalle sakinleri ile ülke gündemine dair sohbet etti.

Mahalle ziyaretlerine devam eden İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Karadeniz Mahalle Muhtarı İbrahim İpek’i ziyaret etti. Gerçekleştirilen ziyarette mahalle sakinlerinin taleplerini dinleyen Başkan Tok İlkadım Belediyesi olarak yapılan yatırımları anlattı. Ardından Karadeniz Mahallesi Muhtarı İbrahim İpek eşliğinde mahalle sakinleri ve esnafı ziyaret eden Tok esnafa bereketli kazançlar diledi.

TOK; “2023 HEDEFLERİNE VATANDAŞLARIMIZLA YÜRÜYORUZ”

Karadeniz Mahallesi Muhtarı İbrahim İpek eşliğinde mahalle sakinleri ve esnaf ile gündeme dair sohbet eden Başkan Erdoğan Tok; “Hemşehrilerimizle gün başlarken bir araya gelerek sadece ilçemiz değil ülkemizde yaşanan olumlu havanın sürdüğünü görmek bizleri mutlu ediyor. Esnafımızla yaptığımız sohbetlerde bereketli kazançlar dileme şansı buluyoruz. Vatandaşlarımızın yerel yönetimlerde söz sahibi olması için birliğimizi bu güzel ziyaretlerde güçlendiriyoruz. Bu güzel ziyaret vesilesi ile vatandaşlarımıza ve esnafımıza bereketli, hayırlı ve mutlu günler diliyorum” diye konuştu.

BAŞKAN TOK; “BÜYÜYEN TÜRKİYE’NİN COŞKUSUNU BİRLİKTE YAŞIYORUZ”

Hızla büyüyen Türkiye’nin birlik ve beraberliğinin güçlenmeye devam ettiğini vurgulayan Başkan Erdoğan Tok; “Birçok özelliği ile dünyada en iyi havalimanları arasına giren dev yatırım İstanbul Hava Limanının Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından açılışının gerçekleştirilmesinin ardından vatandaşlarımız ile buluşarak bu coşkuyu hep birlikte yaşıyoruz. Ülkemizin prestijini arttıran dev yatırımlar devam ediyor. Bu olumlu havanın vatandaşlarımız tarafından da yaşandığını görmek bizleri mutlu ederken 2023 hedeflerimiz için bizlere güç veriyor. Bu coşku ile bizlerde hemşehrilerimizle buluşmaya devam ediyoruz. Vatandaşlarımızın yerel yönetimlerde söz sahibi olması için birliğimizi bu güzel ziyaretlerde güçlendiriyoruz. Bu güzel ziyaret vesilesi ile vatandaşlarımıza ve esnafımıza bereketli, hayırlı ve mutlu günler diliyorum” konuştu.


Yayın Tarihi: 29/10/2018