İlkadım Esnaflarından Cavit Yıldırım'a Destek


İlkadım Esnaflarından Cavit Yıldırım'a Destek

Samsun Kahveciler, Çay Ocakları, Gazinocular, Büfeciler, Kafeteryacılar Odası Başkan Adayı Cavit Yıldırım odaya üye esnaflarla buluştu.

Samsun Kahveciler, Çay Ocakları, Gazinocular, Büfeciler, Kafeteryacılar Odası Başkan Adayı Cavit Yıldırım, üyelerine en iyi hizmeti vermek için yola çıktıklarını belirterek, ''Odamızın yapacağı hizmetleri en üst seviyede olacağının sözünü veriyorum. Her şeyden önce üyelerimizin güvenini kazanacağız. Seçimden seçime üyeleri hatırlayan ve gülücükler atan bir yönetim şeklini asla kabul ediyorum. Samsunun en büyük esnaf odalarından birisi olmasına rağmen sorunlarımız çok çok fazla.

Bizim eleştirilere değil hizmete ihtiyacımız var. Eleştiri yapanlar aynaya bir baksınlar geçmişlerini çok iyi görürler. Ben hizmet adamıyım, başkanlığa değil hizmete talibim'' dedi.

Esnafın sorunlarının giderilmesi anlamında çalışmalara ima atacaklarını belirten Yıldırım, ''Bütün meslek gruplarımıza ayrı komisyonlar kurarak sorunların giderilmesi için bütün gücümüzü kullanacağız. 3 kişilik AR-GE ekibi kurduk. Türkiye'de başarılı odaların araştırmaları yapılmaktadır. Esnafımızın faydalanmakta sıkıntı çektiği esnaf kredileri, kredi garanti fonu, KOSGEB kredileri konuları üzerinde diğer esnaf gruplarının faydalandığı şeklinde üyelerimizin de faydalanması için çalışmalar yapacağız. Odamıza ayrıca yardım sandığı kuracağız. Sağlık alanında üyelerimizin faydalanacağı anlaşmalar yapacağız'' dedi.

Odaya kaybettiği itibarını yeniden kazandıracaklarını belirten Yıldırım, ''Üyelerimizden tek isteğim seçim günü oylarını kullanarak, seçime sahip çıkmalarıdır. Seçimin huzur içinde, güven içinde olması için aday olarak devletimizin Samsun'daki yetkili makamlarıyla görüşüp bütün önlemlerin geniş bir şekilde alınması sağlanacaktır. Seçimin olduğun gün odamız için güneşin doğduğu ve aydınlığın olduğu bir gün olacaktır. Bunu hep birlikte göreceğiz'' diye konuştu.


Yayın Tarihi: 17/02/2018