İhsan Kurnaz: ‘İlkadım’ın Kaybedecek Günü, Bekleyecek Sabrı Kalmadı’


İhsan Kurnaz: ‘İlkadım’ın Kaybedecek Günü, Bekleyecek Sabrı Kalmadı’

Cumhur İttifakı AK Parti İlkadım Belediye Başkan Adayı İhsan Kurnaz, İlkadım’ın 1 Nisan tarihi itibariye Türkiye Yüzyılı’na “merhaba” diyeceğini belirterek, “İlkadım’ın artık kaybedecek bir dakikası bile yok. İlkadım’ın kaybettiği yılları hızla telafi edeceğiz” dedi.

Kurnaz Samsun Oba Restoranda düzenlenen kahvaltı programının ardından Samsun Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği Başkanı Hacı Eyüp Güler’i makamında ziyaret etti.

Cumhur İttifakı AK Parti İlkadım Belediye Başkan Adayı İhsan Kurnaz, buralarda yaptığı konuşmada, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde İlkadımlıların oyları ile göreve gelir gelmez İlkadım’ın kaybettiği yılları telafi etmek adına çok hızlı bir çalışma temposuna gireceklerini ifade ederek, “İlkadım’ın kaybedecek bir dakikası bir yok. İlkadım’ın hamasi nutuklara ihtiyacı yok. İlkadım’ın doğru yönetilmeye ihtiyacı var. Düzgün bir planlamaya ihtiyacı var. Kaybolan yılların telafisine ihtiyacı var” diye konuştu.

VAKİT KAYBETMEDEN TEDBİRLERİMİZİ ALACAĞIZ

İlkadım, 1 Nisan tarihi itibariyle Türkiye Yüzyılı’na ‘merhaba’ diyerek AK kadroların hizmet ürettiği bir çalışma temposuna girecek. Akabinde hızlıca bir durum tespiti yaparak hemen harekete geçeceğiz. Bir yandan kayıp olarak nitelendirdiğimiz dönemin olumsuz etkilerini onaracak, diğer yandan asli vazifelerini dahi yerine getiremeyen belediyecilik anlayışını terk edeceğiz. Bu konuda kararlıyız. Vakit kaybetmeden gerekli tedbirleri alacağız” dedi.

"MEVCUT ANLAYIŞI DEĞİŞTİRECEĞİZ"

İlkadım’da mevcut yerel yönetim anlayışının sorunların çözümünde yetersiz kaldığını ifade eden İhsan Kurnaz, “Önce bu anlayışı değiştireceğiz. Hizmet üretmek noktasında mazeret kabul etmeyen ve asli belediyecilik vazifelerini eksiksiz yerine getiren bir anlayışı tesis edeceğiz. Kısacası, İlkadım 1 Nisan tarihi itibariyle, İlkadımlı hemşerilerimizin iradesi doğrultusunda Türkiye Yüzyılı’na ‘merhaba’ diyecek ve artık sorunların değil çözümlerin gündem olduğu müreffeh bir ilçe olma yolunda hızla ilerleyecek. Buna kararlıyız” diye konuştu.


Yayın Tarihi: 28/02/2024 - 18:55