İdris Gökhan Şen, Ladik Belediye Başkan Aday Adaylığı Başvurusunu Yaptı


İdris Gökhan Şen, Ladik Belediye Başkan Aday Adaylığı Başvurusunu Yaptı

Milliyetçi Hareket Partisi Ladik Belediye Başkan Aday Adayı İdris Gökhan Şen, parti genel merkezine giderek aday adaylığı başvurusunu resmi olarak yaptı.

Ladik’in sevilen genç simalarından Büyükalan Mahalle Muhtarı İdris Gökhan Şen, Ladik’e hizmet yolunda ilk adımını attı. Şen, parti genel merkezine giderek Ladik Belediye Başkan Aday Adaylığı için resmi başvurusunu yaptı. Şen; “Ladik’te özlenen MHP belediyeciliği hizmetlerini tekrar ilçemize kavuşturmak için yola çıktık” dedi.

28 yaşında muhtar seçildiğinde ilçesinin en genç muhtarı ünvanını alan aynı zamanda genç yaşta kurduğu büyük baş hayvan çiftliği ile ticaret hayatında başarılı çalışmalara imza atan İdris Gökhan Şen, ilçesine belediye başkanı olarak hizmet etmek istiyor. Misyonu ve vizyonu ile ilçesinin sevilen isimlerinden olan Şen, Milliyetçi Hareket Partisi Samsun İl Başkanı Taner Tekin ile yaptığı görüşme sonrasında parti genel merkezine giderek aday adaylığı sürecini resmi olarak başlatmış oldu.

Yıllardır belediye başkanı olmak isteyenlerin başka şehirlerde yaşayıp daha sonra ilçesine gelerek aday olduğuna dikkat çeken Şen, “Ben burada doğdum, burada büyüdüm ve burada ticaret yapıyorum. 28 yaşında mahallemde muhtar adayı oldum ve mahalle sakinlerimizin takdiri ile de yaklaşık 5 yıldır bu görevi yerine getiriyorum. Vatandaşa hizmet aşkımı sadece mahallem ile sınırlı tutmak istemedim. Bu yüzden MHP’den Ladik Belediye Başkan aday adayı olmaya karar verdim” dedi.

Ladik’in özlenen belediyecilik hizmetlerine kavuşması için projelerinin hazır olduğunu ifade eden Şen, “İlçemiz maalesef özellikle gençlerine sahip çıkamıyor. Genç yaşta okulu bitiren kardeşlerimiz iş imkanları olmadığından gurbete gitmek zorunda kalıyor. İlçemizin en önemli sorunlarından birisi olan istihdam sorunu ve genç nesilin göç etmesinin önüne geçmek için ciddi çalışmalar hazırlıyoruz. Partimiz bizleri uygun görür aday yaparsa ilçemize hizmet etme aşkı ile projelerimizi anlatacak ve halkımızın teveccühünü kazanacağız. Ladik İlçe’mizde daha önceden olduğu gibi 3 hilal sancağı yine burçlara dikecek ve “Halka Hizmet Hak’ka Hizmettir” anlayışı ile çalışacağız” diye konuştu.

İdris Gökhan Şen’in önümüzde ki günlerde hem ilçesinde hem il başkanlığında aday adaylığı açıklaması yapacağı ve projelerini açıklayacağı öğrenildi.


Yayın Tarihi: 05/11/2018