Bayramlar, Kalplerin Birleşmesi İçin Bir Fırsattır


Bayramlar, Kalplerin Birleşmesi İçin Bir Fırsattır

AK Parti Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, “Ramazan Bayramı” dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Karaaslan mesajında şu ifadelere yer verdi;

“Müjdesiyle gelen, rahmet, mağfiret ve bereket ayı mübarek Ramazan’a veda etmenin hüznünü yüreklerimizde hissederken yeni umutlarla ve heyecanla bir bayrama daha kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Bayramlar; yardımlaşma ve dayanışma duygularının zirveye ulaştığı, kalplerin birleştiği, sevgi ve muhabbetin paylaşıldığı, birlik ve beraberliğimizin daha da güçlendiği bir fırsat ve çok özel günlerdir. Bizleri; kırgınlıkların unutulduğu, küslüklerin telafi edildiği, dotlukların tazelendiği, kucaklaşmanın arttığı Ramazan Bayramı’na ulaştıran Yüce Mevla’ma sonsuz hamdediyorum.

Asırlardır, bayramların içinde gizlenen ruhla hareket etmiş, bu ruhun  gereğini yerine getirmiş bir medeniyetin temsilcileri olarak bu bayramda da gönüllere dokunmaya, yüzleri güldürmeye, sevinçleri çoğaltmaya, acıları dindirmeye talibiz.

Ramazan Bayramı vesilesiyle, Dünya’nın çeşitli yerlerinde masum insanları hedef alan acıların son bulmasını; gözyaşlarının dinmesini, bölgemizde ve mazlum coğrafyalarda huzur ve esenliğin hâkim olmasını temenni ediyorum.

Yurt içinde ve sınırlarımızın ötesinde, bizlerin huzur ve güvenliği için canla başla mücadele eden kahramanlarımıza muvaffakiyetler diliyorum. Bayram vesilesiyle ailelerine, sevdiklerine kavuşmak için yollara çıkan tüm vatandaşlarımıza hayırlı yolculuklar dileklerimi iletiyor, milletçe ağız tadıyla bir bayram geçirmeyi temenni ediyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle aziz milletimizin ve İslam âleminin Ramazan Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyor; bayramın gönül şehirlerimize de tesir etmesini Yüce Rabb’imden niyaz ediyorum.”


Yayın Tarihi: 02/06/2019