Hüseyin Dündar: "Türkiye Çarşamba'yı Konuşacak "


Hüseyin Dündar: "Türkiye Çarşamba'yı Konuşacak "

Bağımsız Çarşamba Belediye Başkan Adayı Hüseyin Dündar, "31 Mart akşamı sandıklar açıldığında tüm Türkiye, bağımsız bir aday etrafında kenetlenen, siyasi dayatmalara karşı çıkan Çarşamba'yı konuşacak." dedi. 

Yerel seçimler öncesi ziyaretlerini sürdüren Bağımsız Aday Hüseyin Dündar, gittiği yerlerde hemşehrilerinin yoğun ilgisi ile karşılanıyor. Acıklı, Arım Köseli, Karaağaç, Dalbahçe, Uzunlu ve Helvacalı Mahalleri ile Doğuyaka Pazaryeri ve Sungurlu Caddesini ziyaret etti. 

"BİZ ÇARŞAMBA'LILARIN ORTAK ADAYIYIZ"

Çarşamba'da tarihi günlerin yaşandığını söyleyen Bağımsız Aday Dündar, "31 Mart seçimleri öncesinde Çarşamba'mızda tarihi günler yaşıyoruz. Çarşambalılar olarak biz bu seçimlerde bir karar verdik. Kendi adayımızı, bağımsız Belediye Başkan Adayımızı çıkardık ve 31 Mart'a doğru yan yana yürüyoruz. Yıllar sonra bugünleri hatırladığımızda 2024 yılında yerel seçimlerde Çarşamba olarak kenetlenmiştik, tek yürek olmuştuk ve Bağımsız Belediye başkanımızı seçmiştik diye hatırlayacağız. Hemşehrilerimiz bizi göreve çağırdı. Bu hareket Çarşamba'lıların başlattığı bir halk hareketidir. Her geçen gün kartopu gibi büyüyen bu hareket ilçemizin her yerinde kabul gördü destek buldu. Biz şunu görüyoruz. Hemşehrilerimiz bize hasret kalmış bizde hemşehrilemize hasret kaldık. Ben kendimi siyasi bir aday olarak görmüyorum. Hüseyin Dündar Çarşamba'nın ortak adayıdır, ortak sesidir. Biz birlikte başaracağız. Birlikte Çarşamba'da nasıl güzel işler yapıldığını tüm Türkiye görecek. Bağımsız Belediye Başkan Adaylığı çok büyük bir sinerji ortaya çıkardı.

Bundan önce hangi siyasi görüşe mensup olursa olsun şimdi bağımsız aday etrafında birleşerek seçimlere gidiyoruz." diye konuştu.


Yayın Tarihi: 29/02/2024 - 11:51