Hakan Mengüç Bulvar AVM’de Sahne Alacak


Hakan Mengüç Bulvar AVM’de Sahne Alacak

Bulvar Yaşam ve Alışveriş Merkezi, Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nın 100. Yıl etkinliklerine Hakan Mengüç konseri ile devam edecek.

Verdiği seminerler, kendine özgü üflediği ney çalışmaları ve yazdığı kitaplar ile dikkat çeken Hakan Mengüç, 2018 yılında ‘’Ben Ney’im’’ ismiyle çıkardığı ilk kitabı ile aylarca Türkiye’nin en çok satanlar listesinde yer almıştır.  İkinci ve son kitabı olan ‘’Kalbin Temizse Hikâyen Mutlu Biter ‘’  adıyla çıkardığı kitabı ise hala Türkiye’nin en çok listesinde yerini koruyor.

Küçük yaşlardan itibaren batı müziği eğitimi alarak piyano ve ney çalmayı öğrenen Mengüç, dünyanın en saygın müzik okullarından birisi olan Berklee College Of Musıc konservatuarının sertifikalı ‘’Musıc For Wellness eğitimini tamamlayarak, Harvard Üniversitesi 19. Yıl Orkestrası ve Beethowen’ın 9. Senfonisi eğitimlerini alarak  şuan Girne Amerikan Üniversitesi’nde (GAÜ) Sufi Akademisini kurmuş ve Başkanlığını da yapmaktadır.

Hakan Mengüç konseri 17 Mayıs Cuma günü saat 22:15’te  Bulvar AVM Meydan alanında gerçekleşecek olup tüm Samsunlular davetlidir.


Yayın Tarihi: 14/05/2019