Vali Kaymak: "Nice Yüz Yıllara"


Vali Kaymak: "Nice Yüz Yıllara"

Samsun Valisi Osman Kaymak, 100. Yıl etkinlikleri için Samsun'a gelen protokolü uğurladıktan sonra sosyal medya hesabından, 'Programlara ilgi gösteren Samsunlulara çok teşekkür ediyorum. Samsun ilk adım kenti olduğunu tekrar gösterdi. Nice yüz yıllara' açıklamasında bulundu. 

Birlik Mesajı Verildi 

Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının Milli Mücadele’yi başlatmak için Samsun’a çıkışının 100. yılında düzenlenen törene siyasi parti genel başkanlar, bakanlar ve siyasi temsilciler katılım gösterdi ve birlik beraberlik mesajı verildi. Törende devletin zirvesi ilk defa Samsun’da, 19 Mayıs törenlerinde bir araya geldi. Törenlere katılmak için Samsun’a gelen protokolü uğurladıktan sonra Samsun Valisi Osman Kaymak, sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu.

Coşku İçerisinde Kutladık

İnstagram hesabından takipçilerine video ile açıklamada bulunan Vali Osman Kaymak, “Yorucu fakat çok başarılı bir gün geçirdik. İlimize Sayın Cumhurbaşkanımız başta olmak üzere çok sayıda misafirimiz geldi. Parti liderlerimiz, bakanlarımız, Genelkurmay başkanımız, TBMM Başkanımız geldi. Programlarımızı başarılı şekilde tamamladık ve konuklarımızı uğurladık. Akabinde fener alayımızı büyük coşku ile gerçekleştirdik. Yaklaşık 40 bine yakın vatandaşımız katıldı. Programlara ilgi gösteren Samsunlulara çok teşekkür ediyorum. Samsun ilk adım kenti olduğunu tekrar gösterdi. Nice yüz yıllara” ifadelerini kullandı.


Yayın Tarihi: 22/05/2019