Artık Kendi Ayakları Üzerinde Duran Bir Türkiye Var


Artık Kendi Ayakları Üzerinde Duran Bir Türkiye Var

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, partisinin Asarcık İlçe Danışma Meclisi Toplantısında konuştu. Milletvekili Köktaş, "Artık kendi ayakları üzerinde duran, kendi silahını, uçağını, tankını yapan bir Türkiye var. Eskiden yurt dışından tank, insansız hava araçları alıyorduk, bunların modernizasyonu için de her yıl yabancı ülkelere milyarlarca dolar ödüyorduk. Şükürler olsun ki şimdi silahımızı da, uçağımızı da, tankımızı da, insansız hava aracımızı da kendimiz üretiyoruz." dedi.

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, AK Parti Asarcık İlçe Danışma Meclisi Toplantısı'na katılarak ilçe teşkilat üyeleri ile biraraya geldi.

Toplantıda AK Parti Asarcık İlçe Başkanı Hami Karakaş, İlçe Gençlik ve Kadın Kolları Başkanları yapmış oldukları çalışmalar hakkında birer konuşma yaparken, belediye meclis üyeleri ve mahalle başkanları ise kendilerine iletilen talep ve sorunlar hakkında bilgi verdiler.

AK Parti'nin bir taraftan yerel hizmetlerini sahada uygulamaya koyarken diğer taraftan ise geneldeki hizmetleri hayata geçirmek için mücadele ettiklerini belirten Milletvekili Köktaş yaptığı konuşmada şunları söyledi: "Teşkilatımızın değerli üyeleri ile bugüne kadar çok güzel işler yaptık. Beraber çok işler başardık. Biz, kurulduğumuz günden beri, ülkemize ve milletimize hizmet etmek için verdiğimiz mücadelede birçok engellemeyle karşılaştık.Ülkemizin büyüyüp güçlenmesini istemeyenlere karşı, teşkilat üyelerimizin gayretleri çalışmaları, milletimizin büyük desteği ile bugün dimdik ayaktayız. Bakın nereden nereye geldik, Artık kendi ayakları üzerinde duran, kendi silahını, uçağını, tankını, otomobilini yapan bir Türkiye var.

Eskiden yurt dışından tank, insansız hava araçları alıyorduk, bunların modernizasyonu için de her yıl yabancı ülkelere milyarlarca dolar ödüyorduk. Şükürler olsun ki şimdi silahımızı da, uçağımızı da, tankımızı da, insansız hava aracımızı da kendimiz üretiyoruz. Geçmişte hayal denilenleri bugün AK Parti gerçekleştiriyor." dedi.

Türkiye'nin sadece savunma sanayinde değil her alanda gelişip güçlendiğini ifade eden Milletvekili Köktaş,“Artık ayakları üzerinde durabilen, gücüne güç katan bir Türkiye var.  Denizin altından tüneller geçirerek yolcu taşıyan, dünyanın en büyük havalimanlarını yapan, duble yollarla ulaşımı çok daha kolay hale getiren, eğitimden sağlığa her alanda vatandaşına en iyi hizmeti sunan bir Türkiye var. Ülkemiz, milletimiz, çok daha iyisini hak ediyor. Bunun içinde AK Parti olarak olarak çok çalışmaya hedeflerimize emin adımlarla yürümeye devam ediyoruz." diyerek sözlerine son verdi.


Yayın Tarihi: 29/04/2016