Türkiye, Emekçilerimizin Gayretleriyle Büyümeye Devam Ediyor


Türkiye, Emekçilerimizin Gayretleriyle Büyümeye Devam Ediyor

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, “1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü” dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Karaaslan mesajında şu ifadelere yer verdi;

“Tarladan fabrikaya üretimin her aşamasında, çeşitli sektörlerde özveriyle çalışan, emek ve alın teri en büyük sermayesi olan, helal kazancı yücelten işçi ve emekçilerimiz ekonomimizin büyümesi ve ülkemizin kalkınması noktasında önemli bir görevi yerine getirmektedir. Tarımda, sanayide, teknolojide, sağlıkta, hizmet sektöründe ve hayatın her alanında üretenler sayesinde toplumların refah düzeyleri yükselmektedir.

Müreffeh geleceğimiz için değer üreten işçi ve emekçilerimizin ortaya koydukları çaba bizler için çok saygındır. Emekçinin hakkının alnının teri kurumadan teslim edilmesini öğütleyen yüce bir dinin, en kutsal kazancın alın teriyle kazanılan olduğuna inanan bir medeniyetin, üretim ve paylaşımda adaleti savunan bir anlayışın mensuplarıyız.

Bu bilinçle taşıdığımız sorumluluğun hakkını verebilmek için işçi ve emekçilerimizin çalışma şartlarının daha da iyileştirilmesi ve istihdamı teşvik edici programların hayata geçirilmesi noktasında AK Parti olarak önemli adımlar attık, emekçilerimizin çalışma hayatında karşılaştıkları sorunların çözülmesi hususunda güçlü bir irade ortaya koyduk.

İstihdamda özendirici politikalarımız, iş sağlığı ve güvenliği alanında geliştirdiğimiz projeler, sosyal güvenlik sistemimize dair attığımız adımlar ülke olarak bugün bulunduğumuz noktada başarımızın en güzel göstergesidir.

Türkiye büyüdükçe, ekonomimiz güçlendikçe ortaya çıkan katma değerin milletimizin her bir ferdinin hizmetine sunulması hususunda 17 yıllık iktidarlarımız döneminde büyük gayret sarf ettik. Emekçilerimizin ve tüm çalışan kesimin yanında olduk. Ekonomide atılan yeni adımlarla gücüne güç katan ülkemiz, emekçilerimizin gayretleriyle büyümeye, kalkınmaya devam ediyor.

Bu duygu ve düşüncelerle 1 Mayıs’ın toplumsal barış ve kardeşlik ortamında bayram havasında geçmesine vesile olmasını diliyor, işçi ve emekçilerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü yürekten kutluyorum.”


Yayın Tarihi: 29/04/2019