Türk Milletinden ‘Vatan’ Dersi Aldılar


Türk Milletinden ‘Vatan’ Dersi Aldılar

15 Temmuz hain darbe girişiminin birinci yılında yayınladığı mesajında vatan hainlerine sert bir dille tepki gösteren Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Okyanus ötesindeki o şarlatan ve halen daha o şarlatanın peşinden giden vatansızlar, Türk Milletinden ‘vatan’ dersi aldı” dedi.

15 Temmuz 2016’da yaşanan hain darbe girişiminin birinci yılda yayınladığı açıklamasında, bölücü terör örgütü FETÖ’ye lanet okuyan Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Okyanus ötesindeki o şarlatan ve o şarlatanın peşinden giden hainler, bu milletin gücünü hesaplayamadı. Kimsenin gücü, bizi bölmeye yetmeyecek” dedi.

Hain darbe girişiminin birinci yılında yayınladığı açıklamasında, birlik ve beraberlik mesajları veren Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, Türk Milletinin, 15 Temmuz’da bir destan yazdığını söyledi. Çanakkale ruhunun, 15 Temmuz 2016’da yeniden dirildiğini söyleyen Başkan Taşçı, “Okyanus ötesindeki şarlatanın peşinden giderek, bu milletin kanını döken hainler, bir şeyi hesaplayamadı. Hesaplayamadıkları şey, bu milletin gücüdür. Öyle ki tanklara, savaş uçaklarına, uzun namlulu silahlara doğru, ellerinde sadece Türk Bayrağı ile yürüyen bu millet, Çanakkale ruhunu yeniden canlandırmıştır. 15 Temmuz gecesi, sadece o şarlatan değil, bu ülke üzerinde hain planları olan tüm hainler, büyük bir ders aldı. Türk Millet, söz konusu vatan olduğunda, gerisinin teferruat olduğunu bir kez daha gösterdi” diye konuştu.

15 Temmuz tarihinin, milli birlik ve beraberlik adına önemli bir milat olduğunu söyleyen Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “15 Temmuz, milli birlik ve beraberlik adına bir milattır. Tarihimizdeki şanlı mücadelelere ve zaferlere, bir yenisi daha eklenmiştir. Hain girişimin ilk anlarda milleti sokaklara davet eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısı ile milli bir mücadeleyi başlatan milletimiz, canlarından vazgeçmiş ancak vatanlarından vazgeçmemiştir. O gece canlarını bu milletin geleceği için feda eden şehitlerimizi, tankların önünde duran gazilerimizi unutmayacağız. O vatan hainlerinin ihanetini de asla unutmayacağız. O gece milletten ‘vatan’ dersi alan vatansızlar, adalet önünde de hesap veriyor. O sözde din adamı şarlatan başta olmak üzere, bu ihanete imza atanlar ve halen daha ihanet planı kuranlar varsa o hainler tek tek hesap verecek” şeklinde konuştu.

15 Temmuz 2017 Cumartesi günü, Saat: 20.30'da Atakum Belediyesinin yanında bulunan Demokrasi Meydanında, tüm Atakumlularla buluşup, 21.30'da Cumhuriyet Meydanına hareket edeceklerini söyleyen Başkan Taşçı, "15 Temmuz akşamı, saat: 20.30'da Atakum Demokrasi Meydanında buluşuyoruz. Atakum Belediyesinin yanında bulunan meydanımızda önce Kuran-ı Kerim Tilaveti eşliğinde şehitlerimizi dualar ile anacağız. Ardından şiir dinletileri ve video gösterimi gerçekleştireceğiz. Daha sonra Atakumlu hemşehrilerimizle birlikte, saat: 21.30'da Cumhuriyet Meydanına hareket edeceğiz. Geçtiğimiz sene 27 gün boyunca büyük bir kararlılıkla sürdürdüğümüz demokrasi nöbetlerimizde, alanı bir an olsun terk etmeyen vatandaşlarımızla birlikte, hainlere karşı bir mesaj daha vereceğiz. Tüm hemşehrilerimizi bekliyoruz" dedi.


Yayın Tarihi: 13/07/2017