‘Büyük Samsun İftarı’ Programına Yoğun Katılım


‘Büyük Samsun İftarı’ Programına Yoğun Katılım

AK Parti Samsun ‘Büyük Samsun İftarı’ programı Anakent Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirildi. Yaklaşık 2 bin 500 kişinin katılım sağladığı iftar programına, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, AK Parti Samsun Milletvekilleri Ahmet Demircan, Fuat Köktaş ve Orhan Kırcalı, AK Parti Samsun Önceki Dönem Milletvekili Musa Uzunkaya, AK Parti İl Başkanı Muharrem Göksel, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, AK Parti Samsun İl Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Rabia Bay Keser, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Caner Göktepe, AK Parti İlçe Başkanları, İlçe Belediye Başkanları, AK Parti Mahalle Başkanları, Sandık Kurulu Başkanları, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve vatandaşlar da katıldı.

BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZİ PEKİŞTİRMELİYİZ

İslam Coğrafyası’nda zulüm gören milletlerin hamisinin Türkiye olduğunu söyleyen Göksel, “Tunceli’de AK Parti Samsun İl Başkanlığımızın düzenlemiş olduğu Büyük Samsun İftarı programımıza katılımlarınızdan dolayı teşekkür ederiz. Bu sofralarda da görüldüğü gibi, AK Parti gönül birliğini sağlamış insanların bir araya geldiği bir topluluktur. Kardeş şehrimiz Tunceli’ye bu ay içerisinde, Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Akif Çağatay Kılıç, AK Parti Genel Başkan Yardımcımız Çiğdem Karaaslan ve İl Teşkilatımızın üyeleri ile birlikte 2 kez giderek, AK Parti Samsun İl Başkanlığı olarak 3 iftar programı düzenledik. Oradaki AK Parti’li kardeşlerimizin sizlere selamlarını getirdim. Hepsinin sizlere selamları var. Kardeşlik Köprüsü adı altında Genel Merkezimizin düzenlediği programlar doğrultusunda Tunceli ile kardeş il olduk ve Ramazan ayı içerisinde oradaki insanlarla da hemhal olduk. Aslında gönül köprüsünü de bir nevi kurmuş olduk. Bizim bu ziyaretlerimiz sonrasında da Tunceli’li kardeşlerimiz de buraya gelecekler. İnşallah onları da burada misafir edeceğiz” diye konuştu.

MAZLUMLARA KUCAK AÇIYORUZ

Göksel, konuşmasına şöyle devam etti: “AK Parti, birlik, beraberlik, bütünlük ve birleştiricilik adı altında tüm milletimize hitap etmektedir. Buradaki önemle vurgulamak istediğimiz birlik ve beraberliğimizin gücüdür. Yakın coğrafyamızda büyük hezeyan var. Ülkemizde bir terör belası var. İslam coğrafyasında zulüm gören milletler var. Bu milletlerin tek hamisi Türkiye’dir. Hepsine kucak açıyoruz. Birlik ve beraberliğimizi daha da güçlendirip, Cumhurbaşkanımıza ve Başbakanımıza daha çok destek ve güç vermemiz gerekir. Onların bu güç ve desteğe ihtiyaçları var. Çünkü teşkilatlardan gelecek her hareket onların daha dirayetli olmasını sağlıyor. Birlik ve beraberliğimizi daha da pekiştirip, Türkiye Cumhuriyeti’ni daha da ileriye götürmemiz gerekiyor.”

İl Başkanı Muharrem Göksel’in konuşmasının ardından, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, AK Parti Samsun Milletvekilleri Ahmet Demircan, Fuat Köktaş ve Orhan Kırcalı ile Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç’da selamlama konuşmaları yaptı.


Yayın Tarihi: 02/07/2016