Adem Güney: ‘Yeniden Refah Partisi Samsun’da Tarih Yazacak’


Adem Güney: ‘Yeniden Refah Partisi Samsun’da Tarih Yazacak’

Yeniden Refah Partisi Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Adem Güney, 31 Mart seçimlerinde tarih yazacaklarını belirterek, “Tepeden bakmayan, herkesi kucaklayan, 7’den 70’e herkesin mutlu olduğu bir Samsun inşa edeceğiz. Yeniden Refah Partisi 31 Mart tarihinde sizlerin desteği ile tarih yazacak" dedi.

Yeniden Refah Partisi Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Adem Güney, Tekkeköy ilçesinde Seçim Koordinasyon Merkezi ve toplu açılış törenine katıldı. Tekkeköy Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Hasan Togar tarafından organize edilen açılışa binlerce kişi ellerinde Türk bayrakları ve parti flamalarıyla katıldı. Büyük bir coşku ve sevgi selinin oluştuğu alanda konuşan Adem Güney, Tekkeköy’de tarih yazacaklarını belirterek, “Hasan başkana sahip çıkacak mısınız? Tekkeköy’e sahip çıkacak mısınız? Samsun'a sahip çıkacak mısınız?” diye sordu. Kalabalığın coşkuyla ‘Evet’ diye cevap vermesi üzerine Güney “Allah sizlerden razı olsun” diye karşılık verdi.

’31 MART TARİHİNDE SANDIKLARI PATLATACAĞIZ’

Samsun’un her noktasında partilerinin varlığını hissettirdiklerini belirten Adem Güney, “31 Mart akşamı sandıkları patlatacağız. Tekkeköy’de, Ladik’te, Vezirköprü’de, Salıpazarı’nda, Ayvacık’ta, Kavak’ta, diğer ilçelerimizde ve Samsun Büyükşehir Belediyesi’nde 1 Nisan tarihinden itibaren ‘ahlaklı belediyecilik’ dönemini başlatacağız. Bugün burada gördüğümüz heyecan ve coşku, bizleri daha da motive etti. Sizlerden aldığımız güçle gece-gündüz demeden, her ilçemize, her mahallemize, her sokağımıza girerek sizlerle buluşuyoruz. Bizlere gösterdiğiniz teveccüh, 1 Nisan’da doğacak güneşin habercisi” diye konuştu.

Yeniden Refah Partisi Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Adem Güney konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Milletimiz kime oy vermeyeceğinin kararını vermiş durumda. Yeniden Refah Partisi olarak milletimizin derdiyle dertleneceğiz. Gerek sosyal belediyecilik, gerekse kültür, sanat, spor, turizm, altyapı ve üstyapı hizmetlerimizle Samsun’u ‘ahlaklı belediyecilik anlayışıyla tanıştıracağız. Tepeden bakmayan, herkesi kucaklayan, 7’den 70’e herkesin mutlu olduğu bir Samsun’u birlikte inşa edeceğiz. Yeniden Refah Partisi olarak 31 Mart tarihinde sizlerin desteği ile tarih yazacağız.”


Yayın Tarihi: 11/03/2024 - 16:09