2024 Yılının Sağlık, Mutluluk Dolu Bir Yıl Olmasını Diliyorum


2024 Yılının Sağlık, Mutluluk Dolu Bir Yıl Olmasını Diliyorum

Atakum Belediye Başkanı Av. Cemil Deveci, yeni yıl nedeniyle bir mesaj yayınladı. Başkan Deveci mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Bize kazandırdığı deneyimler, anılar ve duygusal izlerle birlikte bir yılı daha geride bıraktık. Hiç kuşkusuz 2023 yılı, teknolojik ve bilimsel alanda yapılan ümit verici çalışmalarla olduğu kadar insanların demokratik hakları için verdikleri mücadelelere, küresel ısınmaların yarattığı sellere, yangınlara, savaşlara ve doğal afetlere sahne oldu. Kuşkusuz bu senenin en üzücü olayı 6 Şubatta merkez üssü Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçelerinde gerçekleşen 13 ilimizin etkilendiği depremdi. Deprem sonrasında Atakum’un ortaya koyduğu dayanışma ruhu; hepimize umutlu olmayı, birbirimize kenetlenmeyi hatırlattı.

Cumhuriyetin ilan edilişinin 100. Yıl dönümünde bayram coşkusunu kentimizin dört bir yanına taşıyarak Cumhuriyet Yürüyüşü’nden konserlere; söyleşilerden fotoğraf sergisine kadar her kesime ve zevke hitap eden etkinliklerle kutladık.

Yeni yılda da yerelden genele doğru değişen şartlara ve gelişmelere göre uyum sağlamamız gereken bir dönemden geçeceğiz. Bu dönemde hepimize önemli görevler düşüyor. Dayanışma projelerimize, gençlerimizin ve çocuklarımızın aydınlık geleceği için bütün imkanlarımızı seferber edip var gücümüzle çalışmayı sürdüreceğiz. Bütün projelerimizin her kesimden, her yaş grubundan hemşehrimize hitap etmesine önem veriyoruz. Atakum’da her bir Atakumlu’nun emeği, izi ve rengi olmalı diyoruz. Atakum Belediyesi olarak hayata geçirdiğimiz her proje sadece Atakum için değil, Samsun ve Türkiye için de önemli adımlar oluşturacak. Çalışmalarımızı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün de belirttiği gibi bilimsel temellere dayalı, çağdaş, sosyal hukuk devletinin gereklerini gözeterek gerçekleştirmeye ve Atakum’u tüm platformlarda en iyi şekilde temsil etmeye devam edeceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle 2024 yılının dayanışmamızı daha da artırarak güzel anılar biriktirdiğimiz, ülkemizde ve dünyada demokrasiden ekonomiye her alanda refah ve huzurlu gelişmelerin yaşanacağı sağlık, mutluluk dolu bir yıl olmasını diliyorum."


Yayın Tarihi: 31/12/2023 - 18:38