Gol Adeta ‘Geliyorum’ Diyordu


Gol Adeta ‘Geliyorum’ Diyordu

Taraftara Selam Seriye Devam

Samsunspor Lig’de zor günler yaşayan Gaziantepspor’u konuk etti. Kırmızı-beyazlılarda maç öncesi tek hedef; üç puan alıp üç maçlık kazanma serisini dört maça çıkarmaktı.

***

Samsunspor maça atak başladı. Beş dakikada üç gol pozisyonu buldu. Ancak atamadı. Bahattin az dikkatli olsaydı; Samsunspor maçın başında öne geçebilirdi. Olmadı. Fakat; gol adeta ‘geliyorum!’ diyordu. Ve son haftaların formda ismi Bahattin Köse takımını öne geçiren isim oldu. Samsunspor kanatları kullanınca pozisyon ve gol buluyor. Bahattin 9’uncu ve 10’uncu dakikada attığı gollerle takımını iki farklı öne geçirdi. Çok pozisyon buldu. Daha çok gol da atabilirdi Bahattin. Maça iyi başlayan Bahattin, arkadaşlarına da güven vererek oynadı. Samsunspor’un kanatları iyi kullanması ve Bahattin’i beslemesi gerekiyor…

İlk yarıdaki oynanan futbol alkışa değerdi. Kazanma hırsı da ayrı bir takdire değerdi. Ayrıca; Samsunspor’un rakip kaleyi ablukaya alması, iyi pas yapması ve topa hâkim olması da futbol adına ilk yarıdaki güzel hareketlerdi. İlk yarıyı Samsunspor iki farklı önde tamamladı. (2-0)

***

İlk devre rakibine baskı kuran Samsunspor, ikinci devrede daha temkinli gözüktü. Rakip genç oyunculardan kurulu bir ekipti. Samsunspor’un temposuna ayak uydurmakta zorlandı. Gaziantepsporlu 1996-1997-1998-1999-2000 ve 2001 doğumlu oyuncular Samsunspor karşısında zor anlar yaşadılar… Samsunspor’un rakibi bu takım olamaz; Samsunspor’un bu Lig’de iki ya da üç rakibi var.

***

Kırmızı-beyazlılar Gaziantepspor engelini de rahat geçerek zirveye bir adım daha yaklaştı. 16 puana ulaşan Samsunspor basamakları daha emin adımlarla çıkmaya devam ediyor. Samsunspor’un zirve yarışı tüm hızıyla sürüyor. Alınan seri galibiyetler taraftara ve camiaya güven veriyor. Samsunsporlu futbolcular adeta; ‘taraftara selam seriye devam!’ dedi.


Yayın Tarihi: 13/10/2018