Giresun Belediyesi Şantiyesinde Üretimler Devam Ediyor


Giresun Belediyesi Şantiyesinde Üretimler Devam Ediyor

Teyyaredüzü Mahallesi Batlama Mevkiinde bulunan ve 10.000 metrekare alan üzerine kurulu olan tesis içerisinde bordür taşı dökümleri yapılıyor. Çalışmalar kapsamında yılda yaklaşık 20.000 bordür taşı dökümü gerçekleştiriliyor. Bu çalışmalara ilaveten tesis içerisinde karo taşlar, kilit parke taşları, çimento, yağmursuyu olukları gibi birçok malzemenin de depolanması sağlanıyor. Tesis içerisinde portifler, kum taşıma bantları, harç makinaları ve beton döküm makinaları bulunuyor. Tesis yüksek derecede verimlilikle çalışmalarını sürdürüyor.

Üretimi yapılan ve tesis içerisinde bulundurulan bu malzemeler Fen İşleri Müdürlüğü, Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ile Acil Ekip tarafından şehrin herhangi bir yerinde yapılacak üst yapı çalışmalarda kullanılıyor. 

Belediye hizmetlerinin üstyapı çalışmalarında kullanılan malzemeleri üretmek amacıyla kurulan ve günümüzdeki aktif yapısına kavuşan tesis, kentimizdeki hizmetlerin temel malzemelerini üretmeye ve bünyesinde bulundurmaya devam ediyor.


Yayın Tarihi: 07/02/2018