Gazeteciler 'Emek Ödülleri'nde Buluşuyor


Gazeteciler 'Emek Ödülleri'nde Buluşuyor

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kapsamında Samsun'un emektar, çalışkan ve başarılı gazetecileri 'Basın Emek Ödülleri Gecesi'nde bir araya geliyor

Samsun 19 Mayıs Gazeteciler Cemiyeti Yönetimi tarafından düzenlenen 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Basın Emek Ödülleri, cumartesi akşamı sahiplerini buluyor. Cemiyet Başkanı Yusuf Ziya Çakır, "Şehrimizin gerçek basın emekçileri, mesleğinin hakkını veren meslektaşlarımızla bir araya gelecek olmanın sevinci ve heyecanı içerisindeyiz" dedi.

'SORUNLARI HER YERDE DİLE GETİRİYORUZ'

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle yönetim kurulu olarak 'Basın Emek Ödülleri' adı altında bir etkinlik düzenleme kararı aldıklarını belirten Yusuf Ziya Çakır, "Samsun 19 Mayıs Gazeteciler Cemiyeti, sadece her 10 Ocak'ta değil, fırsat bulduğu her platformda, mesleğimizde yaşadığımız sorunları, sıkıntıları dile getirmeye devam ediyor, çözüm yollarının bulunması için emek sarfediyor. Herkesin malumu olduğu üzere, özellikle son yıllarda mesleğimizin en büyük sorunu olarak görünen işsizlik, ne yazık ki devam ediyor" diye konuştu.


Yayın Tarihi: 06/01/2022