Fenerbahçe Kupada Moral Buldu


Fenerbahçe Kupada Moral Buldu

Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final ilk maçında Kayserispor ile Fenerbahçe karşılaştı. Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadyumu'nda oynanan karşılaşmada rakibini 3-0 mağlup eden Fenerbahçe, hem yarı final yolunda büyük bir avantaj elde etti. Fenerbahçe’ye galibiyeti getiren goller 45+1. ve 71. dakikalarda Fernandao ile 76. dakikada Erkan Kaş’tan (Kendi kalesine) geldi.

Bu karşılaşmanın rövanşı ise 4, 5 ya da 6 Nisan'da Kadıköy’de oynanacak. Fenerbahçe turu geçmesi durumunda Medipol Başakşehir-Akhisar Belediyespor eşleşmesinden turu atlayan takımla finale yükselme mücadelesi verecek.

Stat: Kayseri Büyükşehir Belediyesi Kadir Has

Hakemler: Ümit Öztürk, Kerem Ersoy, Mehmet Cem Hanoğlu

Kayserispor: Muammer Zülfikar Yıldırım, Douglao, Hakan Aslantaş (Dk.60 Umut Bulut), Mabiala, Kubilay Sönmez, Erkan Kaş, Levent Gülen, Traore (Dk.19 Güray Vural), Samba Sow, Nguemo (Dk.68 Deniz Türüç), Welliton

Fenerbahçe: Fabiano, Şener Özbayraklı, Kjaer, Skrtel, Hasan Ali Kaldırım, Alper Potuk (Dk.82 İsmail köybaşı), De Souza, Ozan Tufan, Mehmet Topal, Lens, Fernandao (Dk.75 Moussa Sow)

Goller: Dk.45+1, Dk.71 Fernandao, Dk.77 Erkan Kaş (k.k) (Fenerbahçe)

Sarı kartlar: Muammer Zülfikar Yıldırım, Samba Sow, Umut Bulut (Kayserispor), Ozan Tufan, Şener Özbayraklı, Alper Potuk, Mehmet Topal (Fenerbahçe)

Kaynak: fenerbahce.org, kayserispor.org.tr


Yayın Tarihi: 01/03/2017