Demir: ‘Samsunspor'a Yakışır Yeni Tesis Hayata Geçireceğiz’


Demir: ‘Samsunspor'a Yakışır Yeni Tesis Hayata Geçireceğiz’

Cumhur İttifakı ve AK Parti Samsun Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Mustafa Demir, büyük sevda Samsunspor için tesis projesini hayata geçireceklerini söyledi.

Cumhur İttifakı ve AK Parti Samsun Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Mustafa Demir, 31 Mart yerel seçimlerinde göreve gelmeleriyle birlikte Samsunspor'a yakışır bir tesisi  yapacaklarını ve takıma her türlü desteğin sağlanacağını kaydetti.

Samsunspor'un bir sevda, bir tutku olduğunu, yaşadığı sıkıntılı süreçlerin aşılması için el ele verilmesi gerektiğini ifade eden Demir, kentin yönetimine talip olan siyasetçiler olarak büyük değerin en iyi noktaya gelmesi için kırmızı-beyaz sevdasıyla hareket edeceklerini belirtti.

'MUHTEŞEM BİR TESİS OLACAK'

Özellikle Samsunspor için yeni bir tesis yapmayı planladıkları ve bir spor takımının tüm ihtiyaçlarını karşılayacak nitelikte olmasını istediklerini vurgulayan Demir, "Şehrimizin en önemli değerlerinden biri olan Samsunspor'umuzun hak ettiği yere kavuşması adına hem alt yapının, hem de A takımının ihtiyaç duyduğu teknik özelliklere sahip tesislerin projesini 31 Mart seçimlerinden sonra hayata geçireceğiz. Ait olmadığımız bir ligden Süper Lig’e giden yolda tüm desteğimizi Başkan İsmail Uyanık ve ekibine vereceğiz." diye konuştu.

"SÜPER LİGE BİRLİKTE KOŞACAĞIZ"

'Büyük sevda Samsunspor'a herkes sahip çıkmalı " diyen Demir, "Samsunspor denilince akan sular durur. Taraftarlarımızla, kulübümüzle sürekli irtibat halinde olacağız. Kentimizin değeri için yapılacak her çalışmada el ele vereceğiz. Yapılacağımız tesis çok önemli ve spor alanında örnek projelerden olacak. Kulübün sportif ihtiyaçları karşılanırken bir yanda da yeni futbolcuların yetişmesini sağlayacağız. Gençlerimizin Samsunspor bünyesinde iyi bir sporcu, iyi bir Samsunsporlu olması için önlerini açacağız. Yeni 19 Mayıs Stadyumumuz muhteşem bir stat, Samsunspor'umuza yakışıyor ama şuan ligde bulunduğumuz yer bizi çok üzüyor. Süper lige birlikte koşacağız. " şeklinde konuştu.


Yayın Tarihi: 22/03/2019