Fatsa’nın Vizyonu Masaya Yatırıldı


Fatsa’nın Vizyonu Masaya Yatırıldı

Bu Projeler İlçenin Ufkunu Açacak

Ordu Büyükşehir Belediyesi Kamu Özel İşbirliği Yatırımları Proje Toplantısı, Fatsalı iş adamlarının katılımları ile gerçekleştirildi.

Fatsa Belediyesi Kültür Sarayında düzenlenen toplantıya Ordu Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Ahmet Çoruh, Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Dr. Mustafa Çöpoğlu, Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, Büyükşehir Belediyesi Proje Danışmanı Mehmet Ali Ergin, Ak Parti İlçe Başkanı Abdullah Uçar, Fatsa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Tayfun Karataş ve iş adamları katıldı.

Ordu Büyükşehir Belediyesi Kamu Özel İşbirliği Yatırımları Proje Toplantısı’nın açılış konuşmasını yapan Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Dr. Mustafa Çöpoğlu, Büyükşehir’in ikinci yılını doldurması nedeniyle bu zamana kadar yapılan çalışmalarla ilgili bir sunum yaparak, Fatsa ilçesine özgü yatırımların Kamu Özel İşbirliği şeklinde hayata geçirilmesini ve bu konuda Fatsalı iş adamlarının projelere destek vererek ihalelere katılım sağlamalarını istedi.

GENEL SEKRETER DR. ÇÖPOĞLU: “ORDU HER ZAMAN İLK BEŞTE OLDU”

Genel Sekreter Dr. Çöpoğlu, Ordu’da Büyükşehir statüsü ile birlikte yerel yönetimler anlamında yeni bir dönem başladığını belirterek; “Yeni kurulan Büyükşehir Belediyeleri arasında Ordu ilk 5’in altına hiçbir zaman düşmedi. İş başına gelir gelmez ilk olarak ilimizin en büyük sorunu olan yol ve su konusunda iki büyük ihale gerçekleştirdik. Bunun yanında Fatsa ilçemiz için yapacağımız projelere Fatsa’daki iş adamlarımızın talip olmasını istiyoruz, olmaz iseler da projelerimiz sahipsiz kalmayacak ve Büyükşehir Belediyemizin bütçesinden yapılacak”  dedi.

Ardından Ordu Büyükşehir Belediyesi Proje Danışmanı Mehmet Ali Ergin, Melet ve Çevresi Kentsel Tasarım Projesi, Ordu AVM Projesi, Fatsa Otogar Projesi, Ünye Çamlık Projesi ve Fatsa Atatürk Parkı Projesi hakkında katılımcılara bilgiler verdi.

TAYFUN KARATAŞ: “BÜYÜKŞEHİR GÜZEL ESERLER KAZANDIRIYOR”

Ordu ilinin tamamına yapılması planlanan “Kamu Özel İşbirliği Yatırımları” tanıtımını beraberce izlediklerini söyleyen Fatsa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Tayfun Karataş; “Bu ve buna benzer güzel yatırımları Ordu ilimizin tamamına kazandırdıkları için Ordu Büyükşehir Belediyemize çok teşekkür ederiz. İnşallah burada bu tarz projeleri destekleyecek veya bu projelerin içerisinde olacak çok değerli yatırımcılarımızın da katkı sağladığına inandığım böyle güzel düşünceyi bizimle paylaştığı için Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Enver Yılmaz başta olmak üzere tüm ekibine teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

BAŞKAN ANLAYAN: “YAPILAN HER PROJE BİZLERİ HEYECANLANDIRIYOR”

Yapılan her projenin kendilerini heyecanlandırdığını belirten Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan; “Her bir yatırım, bizim için yapılmış yatırım. Ordu’yu bir bütün olarak düşünmekte fayda var. Fatsa'da yapılacak yatırımlar bizim için önemli. Büyükşehir Belediyemiz, sadece kendi taahhüt ettiği projeleri değil, Fatsa Belediyesi olarak bizim de taahhüt ettiğimiz projeleri şu anda üstlenmiş durumda ve bu taahhütlerin birçoğunu projelendirip ihaleye çıkmış durumda. Geriye kalanların her birini de planlamaya almış durumda. Bütün bu projelerin hazırlanmasında emeği geçen, her bir projenin altına imzasını atan Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Enver Yılmaz'a ve ekibine teşekkür ediyorum” dedi.


Yayın Tarihi: 02/05/2016