Fatsa Yayalaştırma Projesi Tamamlandı


Fatsa Yayalaştırma Projesi Tamamlandı

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Fatsa ilçesinde yürütülen yayalaştırma projesi tamamlandı. Başkan Enver Yılmaz, Fatsa’nın bazı caddelerini trafiğe kapatarak gerçekleştirdikleri projenin tamamlanmasıyla birlikte ilçe merkezinin modern bir görünüme kavuştuğunu söyledi.                                    

FATSA’YA VERDİĞİMİZ BİR SÖZÜ DAHA YERİNE GETİRDİK

Fatsa ilçesinde hayata geçirilen yayalaştırma projesiyle ilgili bilgi veren Başkan Yılmaz, “Fatsa’mızda yürüttüğümüz yayalaştırma projemizi tamamlayarak hemşehrilerimize verdiğimiz bir sözü daha yerine getirdik. Trafiğe kapatılan Eski Hal Sokak, Aşiyan Sokak, Plevne Caddesi ve Meydanı, Gülhan Sokak, Hisar Sokak, Reşadiye Caddesi, Pazar Caddesi ve Meydan Sokak’ta uyguladığımız proje ile ilçe merkezini hem modern bir görünüme kavuşturduk hem de yaya trafiğinin yoğun olduğu bu bölgede vatandaşlarımızın rahatça gezip dolaşabileceği bir alan ortaya çıkardık. Fatsalı hemşehrilerimize hayırlı uğurlu olsun” şeklinde konuştu.

YAYALARIN NEFES ALACAĞI BİR ALAN OLUŞTURULDU

Projenin uygulandığı bölgedeki bazı cadde ve sokakların trafiğe kapatılmasıyla ilçe merkezinde yaşanan trafik yoğunluğunu da ortadan kaldırdıklarını ifade eden Başkan Enver Yılmaz, “Yayalaştırdığımız güzergâh ile beraber ticari hareketliliğin fazla olduğu ilçe merkezindeki araç trafiği yoğunluğunu ortadan kaldırdık. Araç trafiğine kapatılan cadde ve sokaklarda vatandaşlarımızın rahat nefes alabileceği bir alan ve konforlu yollar inşa ettik” dedi.

FATSA’NIN CAZİBESİ ARTIYOR

Yayalaştırma projesi ile ilçe merkezinin modern bir görünüme kavuştuğunu belirten Başkan Yılmaz, “Gerçekleştirdiğimiz yatırımlar sayesinde Fatsa ilçemizin cazibesi her geçen gün artıyor. Proje kapsamında yeniden düzenlediğimiz sokak ve caddeler kaldırımları, oturma grupları ve aydınlatmalarıyla modern bir görünüme kavuştu. Meydan projemizin de tamamlanmasıyla birlikte bu cazibe daha da artacak” diye konuştu.


Yayın Tarihi: 31/07/2018

Diğer Resimler

Fatsa Yayalaştırma Projesi Tamamlandı
Fatsa Yayalaştırma Projesi Tamamlandı
Fatsa Yayalaştırma Projesi Tamamlandı