Fatsa Off-Road Kupası 1. Ayak Yarışları Nefes Kesti


Fatsa Off-Road Kupası 1. Ayak Yarışları Nefes Kesti

Fatsa Belediyesinin Organizasyonunda gerçekleşen Karadeniz Mahalli Off-Road Kupası 1. Ayak Yarışı adeta nefesleri kesti.

Liman karşısında özel hazırlanan parkurda gerçekleşen Karadeniz Mahalli Off-Road Kupası 1. Ayak Yarışlarına 6’sı Fatsa’dan olmak üzere Ankara, İstanbul, Giresun, Trabzon, İzmit, Sinop, Artvin illerinde 17 Off-Roadcı katıldı. Yarışların yapıldığı eteba 4 yıl önce trafik kazasında hayatını kaybeden OFF-Road Üyesi Ahmet Özdemir’in oğlu İbrahim Can Özdemir Etabı adı verildi.

Organizasyonunu Fatsa Belediyesinin yaptığı KAMOK 1. ayak yarışmasında pilotların dereceye girmek için yaptığı heyecanlı hareketler yarışlara gelenlere heyecan dolu anlar yaşattı. Karadeniz Mahalli Off-Road Kupası 1. yarışı kıyasıya mücadelenin yanı sıra heyecan dolu anların yaşamasına neden oldu. 17 araç yarışmalarda start alırken etap içinde arızalan araçlar nedeniyle bu sayı ileri ki etaplarda daha da aşağı düştü. 3 Etap halinde yapılan yarışmaların sonucunda Sapanca’dan Hüseyin Memioğlu birinci Fatsa’dan Şevki Sakız ikinci Sinop’dan Bülent Cevdet Durdu üçüncü oldular. 

Off-Road Yarışmalarını Fatsa Kaymakamı Mehmet Yapıcı, Belediye Başkan yardımcısı İbrahim Eroğlu, Garnizon Komutanı Jandarma Yarbay Halit Gülten, İlçe Emniyet Müdürü İbrahim Etem Öztürk’de takip etti. Havanın aşırı sıcak olmasına rağmen Karadeniz Mahalli Off-Road Kupası 1. Ayak Yarışlarına ilgi büyük oldu. Birçok vatandaş yarışları izlemeye aileleri ile birlikte geldiği gözlendi.

Karadeniz Mahalli Off-Road Kupası 1. Ayak Yarışlarına Gürcistan Dostluk Gurubundan Nurcan Barçın Şatır isimli bayan sürücü de katılırken Kopilotluğunu da eşi Ergün Şatır gerçekleştirdi. Nurcan Barçın Şatır’ı özellikle bayan izleyiciler coşkuyla alkışladılar. Şatır çifti Trabzon Off-Road adına yarıştılar.

“GÜZEL BİR ORGANİZASYON YAPTIĞIMIZI DÜŞÜNÜYORUZ”

Fatsa Off-Road Kulubü Başkanları İrfan Sakız ve İsa Yaşar, Fatsa’da muhteşem bir organizasyonu daha geride bıraktıklarını belirterek, “Öncelikle Karadeniz Mahalli Off-Road Kupası 1. Ayak Yarışları için bizlere sınırsız destek veren Fatsa Belediye Başkanımız Sayın Muharrem Aktepe şahsında emeği geçen herkese teşekkür ederiz. Fatsa Off-Road Kulübü olarak güzel bir organizasyon yaptığımızı düşünüyoruz. Gelen misafirlerimizi otellerde ağırladık. Spor Kompleksinde misafirlerimize yemek ikram ettik. Bu iş ekip işi ve aynı zamanda gönül işi. Yarışmacıların yanında bu işin arka planında olan bu organizasyonda emeği geçen üyelerimiz var. Hepsine emeklerinden dolayı ayrı ayrı teşekkür ederiz.” dediler. 

Fatsa Off-Road Kulubü Başkanları İrfan Sakız ve İsa Yaşar 4 yıl önce trafik kazasında hayatını kaybeden OFF-Road Üyesi Ahmet Özdemir’in oğlu İbrahim Can Özdemir’i de andıklarını söylediler.


Yayın Tarihi: 22/07/2018