Fatsa İskelesi Yenileniyor


Fatsa İskelesi Yenileniyor

30 m uzatılarak ağır tonajlı gemilerin rahatlıkla gelebilmesini sağlayan çalışmanın ardından, Ordu Büyükşehir Belediyesi Fatsa iskelesinde kısa bir süre içerisinde saha düzenleme çalışmasına başlayacak.

BÜYÜKŞEHİR DÜĞMEYE BASTI

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Fatsa ve çevre ilçelerden sevkiyatın yapıldığı, uzun yıllar yoğun bir çalışma gözlenen Fatsa iskelesinin saha düzenleme çalışmaları için düğmeye bastı. Büyükşehir Belediyesi, hazırladığı projeyle birlikte iskele sahasına sağlıklı ve işlevsel bir görünüm kazandıracak.

TOPLAM 2.060 M2 LİK BİR ALAN

Ordu Büyükşehir Belediyesi, toplam 2.060 m2 lik iskele sahasında gerçekleştireceği çalışmada sahanın çevresini tel çitlerle çevreleyecek. İskeleye doğru olan kısmın 65 m’sine ferforje korkuluk, kantar yeri, binanın iç ve dış boyası ile mobilyasını yapacak. Otomatik kayar kapı ile giriş yapılan iskele sahasında güvenlik, ofis ve kantar binası daha önce tamamlanmıştı.

AĞIR TONAJLI GEMİLER DE GELECEK

Uzun yıllardır herhangi bir tadilatın yapılmadığı, gerek doğa koşulları gerekse çalışma şartları nedeniyle yıpranmış olan Fatsa iskelesinin son çalışmalarla birlikte artık ağır tonajlı gemilerin de uğrak yeri olması hedefleniyor.


Yayın Tarihi: 22/06/2016