Eyüp Elmas'ın Belediye Meclisi Listesinde Bir Bordo Bereli


Eyüp Elmas'ın Belediye Meclisi Listesinde Bir Bordo Bereli

İYİ Parti Tekkeköy Belediye Başkan Adayı Eyüp Elmas'ın belediye meclisi listesinde bir bordo bereli.

İYİ Parti Tekkeköy Belediye Meclis Üyesi adayı emekli Astsubay Zafer Işıtan eski bir bordo bereli. 1976 yılında Tekkeköy'de doğan Işıtan, 1994 yılında Tuzla Piyade Okulu'nu kazanarak 1995 yılında piyade astsubayı olarak mezun oldu. Aynı yıl gönüllü olarak katıldığı Özel Kuvvetler Komutanlığında dünya orduları arasında en zorlu gösterilen komando, paraşüt, özel kuvvetler kurslarını başarıyla bitirdi.

25 yıllık Özel Kuvvetler komutanlığı görevi süresinde yurt içi ve yurt dışı birçok görev yaptı. Bu görevleri sonrasında 3 defa mümtaz terfi ile ödüllendirildi. 6 yıl Özel Kuvvetler Komutanlığı’nın ARGE şubesinde çalıştı. Bu görevinde Türk Silahlı Kuvvetleri'nin yerli silah, teçhizat ve malzemenin geliştirilmesine yönelik projelerde çok başarılı görev yaptı. 2021 yılında kendi isteğiyle emekli oldu.

Aynı zamanda Yaratıcı Drama eğitmeni olan Zafer Işıtan, her insanın bir engelli adayı olduğu bilinciyle İşaret Dili eğitimi alarak İşaret Dili tercümanlığını başarıyla bitirdi.

Öğretmen Emel Işıtan ile evli olan Işıtan,  Ecrin ve Pelin Su adında iki evlat sahibidir. Orta derecede İngilizce bilmektedir.


Yayın Tarihi: 29/02/2024 - 18:25