Eyüp Elmas Başarılar Diledi


Eyüp Elmas Başarılar Diledi

Samsun Haber’i ziyaret ederek 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününü kutlayan İYİ Partili Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Eyüp Elmas, Samsun’la ilgili öncelikli yapılması gereken projelerini paylaştı.

Samsun Haber’i ziyaret eden İYİ Partili Eyüp Elmas, www.samsunhaber.com’un imtiyaz sahibi ve Samsunu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve Orta Karadeniz Federasyonu Genel Başkanı Mehmet Yazıcı ile bir süre sohbet etti.

“Samsun bu potansiyele fazlasıyla sahiptir”

Daha sonra ‘Mehmet Yazıcı ile Gündem programında soruları yanıtlayan Elmas, Samsun ile ilgili projelerini kamuoyu ile paylaştı. Samsun’un en önemli sorununun işsizlik olduğunu belirten Elmas, Samsun’un iyi bir yönetimle tüm bu sorunların üstesinden gelebilecek potansiyele sahip olduğunu söyledi.

“Belediye Başkanları kendi ilçelerinde oturmalı”

Bölgede yaşanan sel felaketinin Samsun’unu kaderi olmaktan çıkarılması gerektiğinin altını çizen Elmas, Samsun’daki 16 İlçe Belediye Başkanının kendi ilçelerinde ikamet etmek yerine Atakum’u tercih etmelerine tepki göstererek Belediye Başkanlarını vatandaşlardan özür dilemeye davet etti.

“Vatandaşın istemediği hiçbir şey doğru olamaz”

Samsun’da arap saçına dönen trafik sorununu çözmek için uygulanan “Akıllı kavşakları” akıllı bulmayan Elmas, bu uygulamanın kavşaklarda yapılan fiziki düzenlemesinin iyi niyetli olduğunu savundu. Çarşamba Ovasında kurulan Biyokütle santraliyle ilgili düşüncelerini de paylaşan Elmas, santralinin yeri doğru olsa bile “Vatandaşın istemediği hiç bir şey doğru olamaz!” dedi.


Yayın Tarihi: 09/01/2024 - 15:13