Erhan Usta Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığına Bağımsız Aday


Erhan Usta Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığına Bağımsız Aday

Milliyetçi Hareket Partisi’nden ihraç edilen Samsun Milletvekili Erhan Usta, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığına bağımsız aday olduğunu açıkladı. Usta, adaylığını Sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklama ile duyurdu.

Milletvekili olarak dört yıl görev yaptığını ve bu süre boyunca parti ayrımı yapmaksızın herkesin vekili olmaya çalıştığını belirten Usta; “Samsunumuzun ve ülkemizin sorunlarını her platformda gündeme getirdim, çözüm önerilerini sundum. Her zaman sizlerin menfaatini, siyasi ikbalime tercih ettim. Her zaman doğru bildiklerimi savundum.  Bunun bedelini de ödedim. Kısır siyasi çekişmelerden uzak durdum ” dedi.

Birçok partiden büyükşehir belediye başkan adaylığı için teklif aldığını, bu teklifleri bir hesaplaşma aracı olarak görmeği için kabul etmediğini belirten Usta;  “O günden bugüne sizlerden sayısız mesaj, telefon aldım. ‘Samsun için ümitlenmiştik, hevesimiz kursağımızda kaldı’ diyenler oldu. Ümidiniz kırılmasın, hevesiniz kursağınızda kalmasın. Samsun için mücadeleye devam edeceğim, bana inanmış yürekleri nasıl yalnız bırakabilirim” dedi.

Erhan Usta konuşmasını; “Taahhütlerine bağlı kalan, ilkeleriyle hareket eden, sözünün arkasında duran siyasetçiye halkın nasıl sahip çıktığını hep birlikte göreceğiz. Bütün bu nedenlerle; tekraren ifade ediyorum ki, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığına bağımsız olarak adayım. Değerli dostlarım  3 Şubat Pazar günü saat 14:30’da Samsun’da, Tütün İskelesinde görüşmek, kucaklaşmak dileğiyle, hepinizi Allah’a emanet ediyorum.  Sağ olun var olun Aziz Milletim” sözleriyle bitirdi.

 


Yayın Tarihi: 31/01/2019