Erdoğan Tok: “Gönül Belediyeciliği İle Gönüllere Dokunuyoruz”


Erdoğan Tok: “Gönül Belediyeciliği İle Gönüllere Dokunuyoruz”

Cumhur İttifakı AK Parti İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, İlkadımı köşe bucak gezmeye devam ediyor.

Gün içinde Sivil Toplum Kuruluşlarına ve esnalara ziyaretler düzenleyen Başkan Tok, akabinde ev ziyaretleri gerçekleştirerek mahalle sakinlerinin gönüllerinde taht kuruyor.  Her gittiği evde coşkuyla karşılanan Başkan Tok,  bir gün içinde 3 ev ziyareti yaparak vatandaşların isteklerini ve taleplerini dinleyip ilçeye kazandırdıkları projeler hakkında bildi verdi.

Kadifekale Mahallesinde Kurt ailesi, Unkapanı Mahallesinde Umar ve Gün aileleri, Kalkanca Mahallesinde Sayal Ailesi’nin misafiri olan Başkan Tok, “Misafir olduğumuz her evde Cumhur İttifakının birleştirici gücü ile kardeşlik bağlarımızı sağlamlaştırıyoruz” dedi.

“AŞK İLE ÇALIŞAN YORULMAZ”

Cumhur İttifakı AK Parti İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, “Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın da dediği gibi “Bizlere soruyorlar yorulmuyor musunuz diye; Aşk ile çalışan yorulmaz diyoruz” anlayışını ilke edinerek gönül ile çalışacağız, aşk ile çalışacağız. Gönül belediyeciliği ile yine ilk hedefimiz vatandaşımızın gönlünde edindiğimiz yeri koruyarak birlikteliğimizi daha da güçlendirmek olacak. Bunun örneğini de hanelerine misafir olduğumuz kıymetli ev sahiplerimizde görüyoruz. İlkadım olarak güzel bir gönül birlikteliği bağı kurmuşuz ve büyük bir İlkadım ailesi olmuşuz. Bu durum bizi oldukça mutlu ediyor. Tabi ki büyük İlkadım ailesini oluşturmak için, göreve geldiğimiz ilk günden itibaren toplumun her kesimine nasıl seslenebiliriz düşüncesiyle hareket ederek yatırımlarımızı gerçekleştirdik.  Aradan geçen 5 yıla yakın bir sürede Belediye Yeni Hizmet Binası, Camii ve Külliye, Unkapanı Kültür ve Yaşam Merkezi, Derebahçe Sosyal Tesisleri, İlkadım Gençlik Merkezi,  62 park, 12 halı saha, spor kompleksleri, 15 Temmuz Millet Yolu ve Şehitler Anıtı, Derebahçe mahallemizin çehresini değiştirecek olan koşu yolu ve hayat parkuru, ve daha birçok eseri ilçemize kazandırdık. Bu hizmetlerimizi ilçemize kazandırırken sürekli vatandaşlarımızla istişare ederek gönül belediyeciliği anlayışı içinde olduk. Bu nedenle bundan önce olduğu gibi bundan sonra da gönül belediyecilik ile gönüllere dokunmaya devam edeceğiz” diye konuştu

Başkan Tok’un ev ziyaretlerine, AK Parti İlkadım İlçe Başkanı Oktay Avcılar, İlkadım Belediyesi Cumhur İttifakı MHP Meclis Üyesi Adayı Mustafa Umar, Cumhur İttifakı AK Parti Meclis Üyesi Adayı Murat Gürbüz eşlik etti.


Yayın Tarihi: 27/02/2019