Ender Gür: "Öyle Bir Kazanacağız ki, Hiç Kimse Kaybetmeyecek"


Ender Gür: "Öyle Bir Kazanacağız ki, Hiç Kimse Kaybetmeyecek"

Cumhur İttifakı AK Parti Çarşamba Belediye Başkan Adayı Ender Gür, "Öyle bir kazanacağız ki, Çarşamba'da hiç kimse kaybetmeyecek. Gönül ve hizmet belediyeciliğimize başlamak için gün sayıyoruz" dedi

Cumhur İttifakı AK Parti Çarşamba Belediye Başkan Adayı Ender Gür, her gün dolu dolu programlarla hemşehrileriyle buluşuyor. Hasbahçe Mahallesi'nde Cumhur İttifakı AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Halit Doğan, MHP Samsun İl Başkanı Burhan Mucur ve ittifak partilerinin teşkilat üyelerinin katılımıyla coşkulu bir miting yapıldı.

Hasbahçe mitinginin yanı sıra Hacılıçay, Yeni Köseli, Karamustafalı, İstiklal, Çaltı, Hürriyet, Sığırtmaç ve Canlı mahallelerinde de miting havasında halk buluşmaları gerçekleştirildi. Çarşamba için projelerini anlatan Başkan Adayı Ender Gür, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Halit Doğan'la birlikte ilçeleri için gece gündüz demeden çalışacakları vurgusunu yaptı.

ÇARŞAMBA İÇİN ALTIN FIRSAT

Gür, "Belki de Çarşambalı Halit Doğan'ın Büyükşehir Belediyesi'ne, Çarşambalı Ender Gür'ün de Çarşamba Belediyesi'ne aday gösterilmesi ilçemiz için altın bir fırsattır. Geçmişte Çarşambalı büyükşehir belediye başkanlarımız da oldu ama Halit Doğan gibi bu memleketin sokak sokak, cadde cadde her köşesini bilen yoktu. Bunun için Çarşambalı hemşehrilerimizden Halit Doğan'a, kendime ve belediye meclis üyelerimize büyük destek istiyorum. İnşallah Çarşambalıların takdiriyle göreve geleceğiz. Biz artık gönül ve hizmet belediyeciliğine başlamak için sabırsızlanıyoruz" diye konuştu.

HERKESE VE HER KESİME HİZMET

Çarşamba'da kendileriyle birlikte herkesin kazanacağının altını çizen Ender Gür, şöyle devam etti: "Buna herkes canı gönülden inanabilir ki, biz kazanacağız ve hiç kimse kaybetmeyecek. O mahalleden az oy aldık, o mahalleden destek alamadık gibi düşüncelere kesinlikle kapılmayacağız. Herkese ve her kesime eşit hizmet için çalışacağız. Bizim tek gayemiz var, ilçemiz merkezi hükümetin nimetlerinden kolaylıkla faydalansın. Bunun için de evelallah yöneticilik birikimimiz var, ikili ilişkilerimiz iyi, gençliğimiz var, inancımız var. En önemlisi ise Çarşambalı hemşehrilerimizin bize güveni var."


Yayın Tarihi: 10/03/2024 - 14:35