En Keyifli Çocuk Şenliği Şehrin En Güzel Meydanında Gerçekleşti


En Keyifli Çocuk Şenliği Şehrin En Güzel Meydanında Gerçekleşti

7. Geleneksel Çocuk Şenlikleri kapsamında, öğrencilerin 23 Nisan okul gösterilerini sahnelemelerine fırsat veren Bulvar AVM, miniklerin halk oyunları, Hint ve modern dans gösterileri izleyenlere keyifli dakikalar yaşattı. 

Bulvar Yaşam ve Alışveriş Merkezi’nin her yıl düzenli olarak gerçekleştirdiği ve bu yıl 7. si düzenlenen çocuk şenlikleri çocuklar ve aileleri tarafından büyük ilgi gördü. Okul gösterileri kapsamında sahne alan İlkadım Sakarya İlkokulu, Seyfi Demirsoy İlkokulu, Yükseliş Okulları, Bil Okulları, Doğa Koleji ve Yavuz Selim İlkokulu miniklerinin sahne performansları ile büyük bir ilgi ile takip edildi.

Seyfi Demirsoy ve Sakarya İlkokulu öğrencileri halk oyunları ile sahne alırken, Yükseliş Okulları dans gösterileri ve bando takımı, Doğa Koleji öğrencileri çocuk korosu ve bando, Bil Okulları dans gösterileri, Yavuz Selim İlkokulu hint dansı, roman havası ve modern dans gösterileri, sahne performansları ile büyük bir ilgi ile takip edildi. Ziyaretçiler oldukça renkli görüntülere sahne olan etkinlikleri keyifle izlediler.

Aynı zamanda dolu dolu geçen etkinliklere kukla atölyesi eşlik etti. Tahta, guaj boya, ip ve oynar göz yardımıyla birbirinden eğlenceli ve rengârenk kuklalar yaparak hem yeni teknikler öğrendiler hem de bilgi ve becerilerini geliştirdiler.


Yayın Tarihi: 24/04/2018