ELVİNDER’ den Vali Şahin’e Ziyaret


ELVİNDER’ den Vali Şahin’e Ziyaret

        Samsun Valisi İbrahim Şahin, El Veren İnsan Derneği (ELVİNDER) Başkanı Yeşim Gürsoy ve beraberinde dernek yönetim kurulu üyelerini makamında kabul etti.

        ELVİNDER Başkanı Yeşim Gürsoy ziyarette yaptığı konuşmada, "ELVİNDER, birçok sivil toplum örgütünde yer almış ve deneyimleri noktasında konumları itibariyle birçok başarılı işe imza atmış çok değerli isimlerin bir araya gelerek kurduğu bir oluşumdur. Derneğin kurulma amacı başta dezavantajlı gruplara (çocuk, kadın, engelli yaşlı) sosyal hayatta hak ettikleri yerlere gelebilme hakları noktasında kazanımlarını artırmaktır. Bugün dernek yönetim kurulu üyelerimizle beraber Sayın Valimizi ziyarete geldik. Zaman ayırıp bizleri kabul etikleri için kendilerine çok teşekkür ediyorum." dedi.

        Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Vali Şahin, El Veren İnsan Derneği (ELVİNDER)'in ilimizde yapmış olduğu ve yapacağı çalışmalarda başarılarak dileyerek kendilerine teşekkür etti.

        Ziyaretin sonunda, El Veren İnsan Derneği (ELVİNDER) Başkanı Yeşim Gürsoy günün anısına Vali İbrahim Şahin’e bir tablo takdim etti.


Yayın Tarihi: 26/01/2016