Yeni Volvo S90’ı Samsunluların Beğenisine Sunuluyor


Yeni Volvo S90’ı Samsunluların Beğenisine Sunuluyor

Türkiye otomotiv perakendeciliğinin lider şirketi Otokoç’un Samsun şubesi, Volvo’nun gelecek vizyonundaki en önemli adımını temsil eden yeni modeli Volvo S90’ı, 31 Ağustos – 3 Eylül tarihleri arasında showroom’unda sergiliyor.

Otokoç Samsun şubesi aynı zamanda, 2-7 Eylül tarihlerinde, merakla beklenen Samsun Autoshow Fuarı’nda yeni Volvo S90’ın yanı sıra Ford ve Volvo markalarına ait diğer modelleri de otomobil tutkunlarının beğenisine sunuyor.

Volvo S90 Hakkında

Şık tasarımı sezgisel teknoloji ile birleştirerek mükemmel sürüş deneyimi yaratan Yeni Volvo S90 D5 turbo motoruyla yüksek randımanlı bir sürüş deneyimi sunuyor. Standart olarak bulunan kılavuz yardım sistemi sayesinde öndeki araç ile hem hız hem de mesafeyi otomatik olarak ayarlayan Volvo S90, dünyada ilk defa kullanılan algı sistemi sayesinde yoldaki yaya, bisiklet ve hayvanları tespit ederek sürücüyü uyarıyor ve gerektiğinde fren yaparak olası bir kazayı önlüyor.

Yeni nesil Drive-E motor sayesinde daha az yakıt tüketerek daha az atık oluşumu sağlayan yeni Volvo S90’da ayrıca adaptif hız sabitleyici, 3600 kamera, aktif uzun far, park yardım pilotu, sensör ve şeritte koruma yardım desteği de yer alıyor.

Eylül ayında teslimi yapılmak üzere Otokoç’larda ön siparişleri alınmaya başlanan yeni Volvo S90’ın fiyatı ise 291 bin 540 TL’den başlıyor.


Yayın Tarihi: 28/08/2016