YEDAŞ’a En İyi İş Yeri Ödülü


YEDAŞ’a En İyi İş Yeri Ödülü

Şirket hedef ve stratejileri doğrultusunda insan kaynağını, yetkinlikleri bakımından sürekli geliştirerek değişimi ve gelişimi destekleyen; esnek, duyarlı ve demokratik bir iş ortamı yaratan YEDAŞ, dünyaca ünlü “Bağımsız Çalışan” araştırma şirketi olan Aon Hewitt tarafından bu yıl 10. kez gerçekleştirilen Çalışan Bağlılığı Anketi sonuçlarına göre  “En İyi İş Yeri” seçildi.

İstanbul Point Hotel’de düzenlenen ödül törenine Genel Müdür Rıdvan AKTÜRK ve şirketin İnsan Kaynakları yetkilileri katıldı. Genel Müdür Rıdvan Aktürk, çalışanlar adına ödülü alırken, çalışan memnuniyetine yönelik hayata geçirdikleri uygulamaların başarıyla sonuçlanmasının gurur verici olduğunu belirtti. 

İnsan Kaynakları ve Yönetim Uygulamaları danışmanlık şirketi Aon Hewitt, tarafından 2016 yılı Ekim ayında yapılan ankette 170 şirket, 210.000 çalışan arasında YEDAŞ, ‘En İyi İş Yeri’ olarak belirlendi. Çalışanlarla online ortamda tamamen bağımsız, gizli yapılan anketler değerlendirilerek ilgili kriterlere sahip şirketler ödüllendirildi. Çalışan bağlılığının şirketin başarısı için önemli olduğunu belirten YEDAŞ Genel Müdürü Rıdvan Aktürk, “Çalışan bağlılığını sağlamaya yönelik hayata geçirdiğimiz farklı uygulamalar sayesinde yarattığımız çalışan memnuniyetinden dolayı ödüle layık görülmek gurur verici. Çalışanlarımızın kendilerini ifade edebilmeleri ve yeteneklerinin geliştirilmesine özen gösteriyoruz. Müşteri Memnuniyetinin Çalışan Memnuniyetine Bağlı Olduğu Bilinciyle Çalışanlarımıza Yatırım Yapıyoruz. Pozitif enerji ve mutlu çalışanlarla hayata geçirdiğimiz projelere yenilerini ekleyerek, kaliteli hizmet sunmaya devam edeceğiz” dedi.   


Yayın Tarihi: 28/03/2017