Samsun 6.TarımFuarı'na Daha Fazla Çiftçimizin Katılımı Sağlanacak


Samsun 6.TarımFuarı'na Daha Fazla Çiftçimizin Katılımı Sağlanacak

Koronavirüsle mücadele ve aşılama çalışmalarının son durumu, aşırı yağışlar sonucu meydana gelebilecek sel ve heyelanın yanı sıra orman yangını riskine karşı alınacak tedbirler, Eylül ayında gerçekleştirilecek Tarım, Hayvancılık ve Teknolojileri Fuarı'yla ilgili hazırlıklar ve mevsimlik tarım işçileriyle ilgili konuların görüşüldüğü toplantı, Samsun Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı'nın başkanlığında, ilçe kaymakamları ve ilgili kurum müdürlerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Koronavirüse karşı toplumsal bağışıklığın bir an önce kazanılması ve salgının sosyal hayatımız üzerindeki etkilerinin ortadan kalkması için bu mücadeledeki en önemli gücümüz olan aşılama çalışmalarının vatandaşlarının da desteğiyle hızlandırılması gerektiğini ifade eden Vali Dağlı, bir süredir ülkemizin bir çok noktasında meydana gelen orman yangınları ve sel felaketlerine karşı da Kaymakamlara tedbirli ve teyakkuz halinde olmaları talimatı vererek, vatandaşlarımıza bu konularda dikkatli ve duyarlı olmaları çağrısında bulundu.

Vali Dağlı ayrıca, bu yıl 15-19 Eylül tarihleri arasında 6.'sı düzenlenecek olan ve sektör temsilcilerini buluşturması açısından çok önemli bir misyon üstlenen Tarım, Hayvancılık ve Teknolojileri Fuarı'na daha fazla çiftçimizin katılımının sağlanması ve geniş kitlelere ulaşılması için de Kaymakamlara çalışma yapmaları talimatı verdi.


Yayın Tarihi: 09/08/2021