ASRİAD'dan Vali Tavlı'ya Ziyaret


ASRİAD'dan Vali Tavlı'ya Ziyaret

Asrın İşadamları Derneği (ASRİAD) Samsun Şube Başkanı Tuncay Bulut ve yönetim kurulu üyeleri, Vali Orhan Tavlı’yı makamında ziyaret etti. Ziyarette Samsun ekonomisi konuşulurken, Samsun’da yapılacak yatırım alanları hakkında karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.

Ziyarette dernek ve üyeler hakkında bilgi veren ASRİAD Başkanı Tuncay Bulut, ''Derneğimiz kurulduğu günden bu güne misyon ve vizyonu doğrultusunda Samsun'a ve üyelerine katkı sağlamak amacıyla çalışmalarını sürdürmekte. ASRİAD ailemiz her geçen gün yeni arkadaşlarımızın katılmasıyla büyümeye devam ediyor. Üyelerimize katkı sağlamak amacıyla çeşitli etkinlik ve faaliyetler düzenliyoruz. ASRİAD olarak diğer taraftan da bir çok sosyal sorumluluk projesine imza attık ve atmaya devam ediyoruz. Samsun'a katkı sağlayacak her çalışmanın sonuna kadar arkasındayız. Yönetim kurulum ve üyelerimiz adına sizlere de çalışmalarınızda başarılar diliyoruz'' dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiriren Samsun Valisi Orhan Vali Tavlı da, ASRİAD'ın çalışmalarını takip ettiğini belirterek, yapılacak proje ve faaliyetlerde başarılar diledi.


Yayın Tarihi: 21/12/2023 - 14:29