Başkan Yılmaz, “Üretene Her Zaman Destek Olduk”


Başkan Yılmaz, “Üretene Her Zaman Destek Olduk”

Gelişen ekonomilerde finansal sıkıntıya düşen ve nakit akışında aksaklık yaşayan Kobi’lerin, en doğru bilgiyi aldığı “Faktoring desteği ile Kobi’lerle güçlü ve güvenli yarınlara" buluşması Samsun’da gerçekleştirildi. Finansal Kurumlar Birliği öncülüğünde gerçekleşen buluşmada uzman isimler Kobi’lere finansmanda nefes aldıracak yöntemleri anlattı.

Gazeteci Noyan Doğan'ın moderatörlüğü ile yapılan ve Habertürk TV’den canlı olarak yayınlanan buluşmanın başında  Samsun Valisi İbrahim Şahin ve Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz birer konuşma yaptı. Diğer katılımcılar ise, Finansal Kurumlar Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Cantekin, Finansal Kurumlar Birliği Yönetim Kurulu Başkan Vekili Çağatay Baydar , BDDK Bankacılık Baş Uzmanları Onur Vural ve Ercan Kurt, Orta Karadeniz Sanayici ve İş Dünyası Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı Emin Bahri Uğurlu oldu.

Türkiye'nin üreten kentlerinde düzenlenen ekonomi panellerinden birine Samsun olarak ev sahipliği yapmanın gururunu yaşadıklarını belirten Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, "Samsun limanları, serbest bölgesi ve Türkiye’nin ilk lojistik köyü ile Karadeniz’in lojistik üssü konumunda bir şehir oldu. Küresel rekabetin hız kazandığı günümüz dünyasında, üretimi, istihdamı, gelirimizi arttırmak için artık sınırları aşmak zorundayız. Büyükşehir Belediyesi olarak daima üretene destek olduk ve olmaya da devam edeceğiz. Samsun'un ekonomik anlamda tarihini değiştirecek projelerden biri olan Lojistik Köyümüz 2023 hedeflerimiz doğrultusunda da büyük önem taşıyor" diye konuştu. 


Yayın Tarihi: 08/11/2016