ASRİAD Ailesi İş Yemeğinde Buluştu


ASRİAD Ailesi İş Yemeğinde Buluştu

ASRİAD (Asrın İş İnsanları Derneği ) samsun şubesi üyeleri 2023 yılının son toplantısını tüm üyelerinin katılımı ile gerçekleştirdi.

ASRİAD Samsun Şubesi Başkanı Tuncay Bulut 2023 yılı faaliyetlerini değerlendirdikleri toplantıda “2023 yılı ülkemiz için oldukça zor geçti. Şubat ayında asrın felaketi ile karşı karşıya kaldık. Deprem felaketi ülkemizde çok derin yaralar açmıştır. Yaşanan tüm sorunlara karşılık biz iş insanları olarak ülkemize ve insanlığa faydalı olabilmek için dur durak bilmeden gece gündüz çalışmaya devam ediyoruz. Öncelikle şehrimiz Samsun başta olmak üzere hem üyelerimiz arasında ticareti artırmak, ülke ihracatına katkı vermek hem de istihdamı artırmak gibi hedeflerimiz var. Bu akşam 2023 yılında dernek olarak neler yaptığımızı aynı zamanda 2024 yılında neler yapabileceğimizi konuştuk. Derneğimiz üye kalitesinden taviz vermeden her geçen gün büyümeye devam etmektedir. Umarım 2024 yılı üyelerimiz başta olmak üzere tüm insanlık için barış, sağlık ve başarı ile geçer “ dedi.

Gecede ayrıca dernek üyelerinin kendi aralarında, güvenle ticaret yapmalarına olanak sağlayan ASRİAD AVM nin tanıtımı yapıldı.


Yayın Tarihi: 27/12/2023 - 12:36