Başkan Zihni Şahin, "Samsun'u Kalkındırmak İçin Omuz Omuza Vermeliyiz"


Başkan Zihni Şahin, "Samsun'u Kalkındırmak İçin Omuz Omuza Vermeliyiz"

İş insanlarıyla bir araya gelen Başkan Zihni Şahin, "Samsun'u kalkındırmak için omuz omuza vermeliyiz. Ekonomik kalkınma için seferberlik ilan edelim" dedi.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, Samsun TSO Yönetim Kurulu Sayman üyesi Yiğit Tören'in ev sahipliğinde gerçekleştirilen kahvaltı programında iş insanları ile buluştu.

HEP BERABER, OMUZ OMUZA

Düzenlenen toplantıda Başkan Zihni Şahin iş dünyasının isimlerine, "Şehrimiz için hepimiz elimizi taşın altına koymalıyız" mesajını verdi.

Başkan Şahin, "Şehrimizin ekonomisi sizin elinizde. Şehrin dinamikleri sizlersiniz. Ortak akılla ve omuza omuza şehrimizi kalkındıracağız" dedi.

KALKINDIRMA SEFERBERLİĞİ

"Benim sevdam Samsun" diye devam eden Başkan Şahin, "Şehrimizi kalkındırmak için her şeyi yapacağız. Seferberlik ilan edelim ve memleketimiz için hep birlikte elimizi taşın altına koyalım" ifadelerini kullandı.

Toplantıya ayrıca Samsun Ticaret ve Sanayi Odası(STSO) Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, Samsun Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği(SESOB) Başkanı Hacı Eyüp Güler, Samsun Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Fikret Vatansever ve iş dünyasının önde gelen isimleri katıldı.


Yayın Tarihi: 15/11/2018