Tarım Fuarı’nda Agromec Fark Yaratıyor


Tarım Fuarı’nda Agromec Fark Yaratıyor

1 Ekim 2017’de 60.yılını kutlayan Agromec, 4 bin adet ürün çeşitliliğiyle, Adana Tarım Fuarı 2017’de açtığı stantla adından söz ettiriyor.

Standında sergilediği, motorlu testereler, elektrikli testereler, motorlu tırpanlar, elektrikli çim biçmeler, benzinli çim biçmeler, koruyucu maskeler, tırpan bıçakları, misinalar, iki zamanlı ve dört zamanlı yağlar, bahçe makasları, budama testereleri, meyve toplama aletleri gibi pek çok ürünle tam not alıyor. Bir şehir ve ülke için üretimin önemli olduğunu ancak markalaşmanın çok daha önemli olduğunu, fuarcılığında markalaşmalarında en etkili faktörlerin başında geldiğini belirten Agromec Yönetim Kurulu Başkanı Kerem Özal, “Samsun’dan doğan dünya markası olarak fuarlara her zaman destek veriyoruz” dedi.

SAMSUN’DAN DOĞAN DÜNYA MARKASI

Agromec Genel Müdürü Salih Özal, ekipleri ile çok çalıştıklarını, “Samsun’dan doğan global bir marka olarak, 4 bin çeşit ürünümüzle verdiğimiz hizmetle gurur duyuyoruz. Agromec olarak fuarları çok önemsiyoruz. 12 yıldır ziyaretçi olarak, yurt içi ve yurt dışı fuarlara da katılıyoruz. Katılımcı olarak ise, Türkiye'de Düzenlenen Bursa, Konya, Diyarbakır, Antalya, İzmir, Ankara, Adana, Samsun gibi üst düzey fuarlara, özel tasarım standımızla beraber, direk olarak kendimiz katılıyoruz. Fuarlar tıpkı üniversiteler gibi şehrin gelişimine büyük katkı sağlıyor. Bu fuarda da standımıza İlgi oldukça yoğun. Tüm Türkiye ve yurtdışından gelen ziyaretçilere ürünlerimizi tanıtıyoruz diyen Özal, fuarlarda dünya markası olma imajımızı bir üst seviyeye taşıma noktasında önemli adımlar atıyoruz diyerek sözlerini noktaladı.


Yayın Tarihi: 10/11/2017