Ünye İİBF’de Diplomasi Kulübü Kuruldu


Ünye İİBF’de Diplomasi Kulübü Kuruldu

Ordu Üniversitesi Ünye İktisadi İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetim Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Figen Taşkın, Diploması Kulübü üyeleriyle birlikte Ünye Kaymakamı Mustafa Demir’i ziyaret ederek, kulübün tanıtımını yaptı.

Yapacağımız çalışmalara Kaymakam Demir’i de konuk etmek istediklerini belirten Ordu Üniversitesi Ünye İktisadi İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetim Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Figen Taşkın; “Bu üniversiteye geleli 5 yıl oldu. Bu süreçte derslerimiz oturdu, öğrencilerimiz geldi. Yavaş yavaş öğrenci kulüpleri oluşmaya başladı ve zaten öğrenciler de sosyal faaliyetler için kulüp istiyor. İktisadi İdari Bilimler Fakültesi’ne en iyi yakışacak kulüp Diploması Kulübüdür diye düşünüyorum. Bizde kulüp çerçevesinde hem uluslar arası ilişkilerde diplomatlık yapan arkadaşlarımızı, bürokratik kadrolarımızı çağırarak ihtiyacımızı giderir ve farklı bir proje olur diye düşünüyorum. Öğrencilerimiz için en yararlı çalışmaların da bu olacağını düşündüm. 4 yıl boyunca böyle bir hayalim olmamıştı ve bu ekibimizle birlikte böyle bir hayalimiz oluştu.”dedi.

Kulüp Başkanı, Başkan Yardımcısı ve üyesi olan öğrencileri ise; “Biz alnımızın akı ile tüm etkinlikleri yapmak istiyoruz. Bizim için çok önemli çalışmalar olacaktır. Bu kulübün üyesi olmaktan mutluyuz.”dediler.

Ünye Kaymkamı Mustafa Demir, yapılan ziyaretten dolayı çok memnun olduğunu ve başalarılar dilediğini ifade etti.


Yayın Tarihi: 23/02/2016