Orta Karadeniz Kariyer Fuarı (OKAF'24) Kapılarını Ziyaretçilerine Açıyor


Orta Karadeniz Kariyer Fuarı  (OKAF'24) Kapılarını Ziyaretçilerine Açıyor

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi'nin koordinasyonu ve Samsun Üniversitesi'nin ev sahipliğinde düzenlenecek olan "Orta Karadeniz Kariyer Fuarı" (OKAF'24), 10-11 Ocak 2024'te TÜYAP Samsun Fuar ve Kongre Merkezinde ziyaretçilerini ağırlayacak.

"Yetenek Her Yerde" teması altında ve "100 Yıllık Mirası Geleceğe Taşı" mottosuyla düzenlenen etkinlik, Amasya Üniversitesi, Çankırı Karatekin Üniversitesi, Hitit Üniversitesi, Kastamonu Üniversitesi, Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Ordu Üniversitesi, Sinop Üniversitesi ve Tokat Gaziosmanpaşa Üniversiteleri gibi önemli eğitim kurumlarının da desteğiyle gerçekleşecek.

OKAF'24, öğrenci ve mezunları, sektör liderleri, Türkiye’nin en önde gelen kamu kurum ve kuruluşları, medyanın ve meslek örgütleriyle bir araya getirerek, niteliklerine ve kariyer planlarına uygun fırsatlar sunmayı hedefliyor. Etkinlik, katılımcılara bilinçli kariyer hedefleri oluşturma, niteliklerini geliştirme, sektör beklentilerine uygun donanıma sahip olma ve başarılı girişimci ve liderler ile temas kurma fırsatı verecek. Aynı zamanda, firmalar için nitelikli öğrenci ve mezunlarla doğrudan iletişim kurarak, iş ve staj ihtiyaçlarına yönelik adayları bulma imkanı sağlayacak.

OKAF'24, ayrıca, sponsor firmalara özel görüşme odaları, etkinlik ve konferans salonları tahsis ederek, kendi kariyer etkinliklerini düzenleme ve geniş bir kitleye ulaşma imkanı sunacak. Böylelikle, bölgedeki tüm üniversitelerin basılı ve görsel medya organlarında yapılacak tanıtım çalışmalarıyla, katılımcı firmaların ve kurumların tanıtımını maksimize etmeyi amaçlıyor. OKAF'24, Samsun şehri ve bölge üniversitelerindeki öğrencilerin sahip olduğu nitelikler ve fırsatlar göz önünde bulundurulduğunda, sektörün ve ilgili tüm tarafların yoğun ilgi ve katılım göstereceği bir etkinlik olarak öne çıkıyor.

Fuar hakkında detaylı bilgiye ulaşmak için https://okaf.samsun.edu.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.


Yayın Tarihi: 09/01/2024 - 12:22