Önce Bulvar AVM’ye Sonra Okula


Önce Bulvar AVM’ye Sonra Okula

Samsun’da öğrencilerin okul serüvenlerine en iyi tamamlayıcılar için en kolay adres yine Bulvar AVM olacak.

Klasik okul kıyafetlerinin yanı sıra, çocuk modasının iddialı parçalarını okul bahçelerine taşıyacak özel koleksiyonlarla okul dönemine merhaba diyen Bulvar AVM, gerçekleştirdiği kampanya ve indirimlerle tüm öğrenci ve öğrenci velilerinin heyecanını paylaşacak.

Okul alışverişleri için, kırtasiyeden tekstile aradığınız ne varsa Bulvar Avm’den özel indirimlerle alınabilecek. D&R’da kırtasiye ürünlerinde %30’a varan indirim,                                                                                                                                                                          Boyner’de 400 TL’lik alışverişe 75 TL paracık, U.S Polo mağazasında seçili ürünlerde 1 ürün alana 2. ürün bedava ve Bulvar Defacto’da ise çocuk ürünlerine özel olarak hazırlanan reyonlardan alınacak 1 ürün alana 2. ürün 9.90 ve 19.90 TL den satışa sunulacak.

Okul öncesi,  ziyaretçilerine avantajlı alternatifler sunan Bulvar AVM gerçekleştirecekleri etkinliklerle de çocuklara keyifli bir program sunmaya hazırlanıyor.


Yayın Tarihi: 10/09/2018