Çocuk Kitap Günlerine Ziyaretçi Sayısı 100 Bine Ulaştı


Çocuk Kitap Günlerine Ziyaretçi Sayısı 100 Bine Ulaştı

Çocuklar İlkadım Çocuk Kitap Günleri ve Şenliğinde Çok Mutlu

Karadeniz’in ilk ve tek en büyük Çocuk Kitap Günleri etkinliğinin 6.gününde ziyaret yapan İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, 1. İlkadım Çocuk ve Kitap Günleri ve Şenliğine 100 bine yakın ziyaretçi girişi yapıldığını ifade ederek, “ Beklenenin üstünde ziyaret yapıldı.” diye konuştu

İlkadım  Belediyesi tarafından Sahil Yolu Kurtuluş Parkına açılan 1. İlkadım Çocuk Kitap Günleri ve Şenliğine  hafta sonu yoğun ziyaret yapıldı.

5 GÜNDE 100 BİN ZİYARETÇİ

18 Nisan tarihinde başlayarak 24 Nisan Pazar saat 20.00’ye kadar devam eden İlkadım Çocuk Kitap Günlerine hafta sonuna kadar 100 bine yakın ziyaret yapıldığı tespit edildi.  Her gün çocuk okuma etkinliği, illizyonist gösterileri, balon şov, animasyon gösterileri, çocuk şişme oyun parkındaki aktiviteler, yazar imza günleri ve söyleşileri ile dopdolu bir etkinlik düzenlen İlkadım Çocuk Kitap Günleri ve Şenliği’nde Samsun’un merkez ve çevre ilçelerinden yoğun ziyaretler geliyor.

ÇOCUKLAR BAŞKAN TOK’UN ETRAFINI SARDI

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok’un  etkinliğin 6’ıncı gününe denk gelen 23 Nisan Cumartesi günü Çocuk Kitap Günleri ve Şenlik alanını ziyaret etti. Etkinlik alanında çocuklar ve aileleriyle görüşen İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok’a vatandaşlardan yoğun teşekkür aldı. Çocukların mutluluğu ile sevinen Başkan Erdoğan Tok’un alana girmesiyle etrafını çocuklar sardı. Aile ve çocuklarının ısrarı ile tek- tek hatıra fotoğrafı çekinen Başkan Tok, daha sonra Çocuk Kitapları standını ziyaret ederek yayınevleri ve yazarlarla görüştü.

BEKLENTİMİZİN ÜSTÜNDE ZİYARETÇİ OLDU

Yayınevleri ve yazarlarla görüşerek memnuniyetlerini alan  İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok,  “ Biz belediye olarak bu yıl organize ettiğimiz 1. İlkadım  Çocuk Kitap Günleri ve Şenliğimize beklediğimiz üstünde ziyaretler aldık. Yaptığım ziyarette bizzat vatandaşların ve yayınevlerini memnuniyetleri beni oldukça mutlu etti. İnşallah seneye daha geniş kapsamlı ve büyük bir etkinliği şimdiden düşünmeye başladık.  Bu düşüncelerle 23 Nisan Millî Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlarken, başta Gazi Mustafa Kemal olmak üzere bizlere bağımsız ve hür bir ülke bırakan Birinci Meclisimizin cesur ve fedakâr üyelerini saygı ve şükranla anıyorum. Bu anlamlı günde coşkumuz ve neşemizi artıran değerli evlatlarımızın ve tüm milletimizin bayramlarını en samimi duygularla kutluyorum.” diye konuştu.


Yayın Tarihi: 22/04/2016