“Çocukların Gözüyle Ulaşım” Temalı Örnek Projeye


“Çocukların Gözüyle Ulaşım” Temalı Örnek Projeye

Samsun Atakum Adnan Kahveci İlkokulu üçüncü sınıf öğrencileri “Çocukların Gözüyle Ulaşım” temalı örnek bir projeye imza attı.

Atakum Adnan Kahveci İlkokulu üçünü sınıf öğrencilerinin hazırladığı projede öğrencileri toplu taşıma araçlarının daha güvenli kullanılması için uyulması gereken kurallar ve toplu ulaşım araçlarının kente çevreye ve ülke ekonomisine sağladığı faydalar temalı resim projesi gerçekleştirdi.

Adnan Kahveci İlkokulu’nda projeye imza atan üçüncü sınıf öğrencilerinin Öğretmeni Oğuz Özdemir, “SAMULAŞ ile yapılan görüşme sonrasında projemizi kendilerine anlattık ve okulumuz yakınında bulunan Atakent Tramvay istasyonunda resimleri sergilemek istediğimiz ilettik. SAMULAŞ Yönetimi bizlere destek verdi ve raylı sistem araçlarını kullanan yolculara yönelik farkındalık oluşturulması amacıyla İstasyonu açık hava sergisi haline döndürmüş olduk. Projemize renk katan birbirinden güzel çizimleri ile verdikleri güzel mesajlar nedeniyle öğrencilerime ve SAMULAŞ Yönetimine çok teşekkür ediyorum.” dedi.

ÇOCUKLAR MAVİ KOLTUĞA DİKKAT ÇEKTİ

Çocukların çizdiği resimler, ulaşımda ve toplu taşım araçlarında doğru ve yanlış davranışlar konusunda dikkatlerini çekerken genel olarak çocukların mavi koltukların kullanımına yönelik çizimleri beğeni toplarken istasyonda sergilenen resimler tramvayı kullanan yolcuların ilgisini çekerek beğeni topladı.

Resimler bir hafta boyunca Atakent Tramvay İstasyonunda sergilenecek.


Yayın Tarihi: 08/12/2018