Başkan Zihni Şahin Şampiyon Öğrencileri Tebrik Etti


Başkan Zihni Şahin Şampiyon Öğrencileri Tebrik Etti

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Ortaokulu ve Kızılırmak Anaokulu’nu ziyaret etti.

Başkan Şahin Bafra ve Samsun il şampiyonu olarak 11-15 Nisan tarihlerinde Yozgat’ta yapılacak grup maçlarına gitmeye hak kazanan Ticaret Sanayi Ortaokulu Yıldız kız voleybol takımı öğrencilerini tebrik etti.

Başkan Şahin daha sonra Kızılırmak Anaokulunun hazırladığı “Çocuk Kalbimde Şehrim” adlı projeye katılan ve Samsun 3.sü olan Ticaret Sanayi Anaokulu Minik Şekerler Sınıfını tebrik etti, hatıra fotoğrafı çektirdi. Samsun 3.sü olan Teknoloji ve Tasarım öğretmeni aynı zamanda velisi Şeref Şener ve sınıf öğretmeni olarak Hafsa Yalçın, okul ve öğrenciler adına çok mutlu olduklarını belirterek emeği geçen herkese ve Başkan Şahin’e çok teşekkür ettiler.

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin ziyaret sonrasında yaptığı açıklamada şunları söyledi: “İlçemizde okullarımızın her alanda ciddi başarılarını görmekten dolayı çok mutlu olmaktayım. Başta İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz olmak üzere, okul müdürlerimizi, idarecilerimizi, öğretmenlerimizi ve sevgili öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bu başarıların ardında öğrencilerimizin velileri de yer almaktadır. Fedakâr velilerimize çok teşekkür ediyorum. Bize düşen görev eğitim camiamızı ve öğrencilerimizi desteklemektir. Her zaman onlarla beraberim. Çalışmalarına destek veriyorum. Başarılarından gurur duyuyorum” dedi.


Yayın Tarihi: 08/04/2018