Lovelet’ te Sömestr Tatilinde Tiyatro Günleri Başlıyor


Lovelet’ te Sömestr Tatilinde Tiyatro Günleri Başlıyor

Samsun Lovelet Outlet ’te açılan ilk ve özel tiyatro Salonu olan Lovelet Sahnesi Sömestr tatilinde ilk hafta sonu gerçekleşecek olan “Kibir ile Hoşgör” müzikli çocuk gösterisinde tüm çocukları eğlence dolu bir etkinliğe bekliyor.

Müzikli çocukl gösterisi; 19-20 Ocak tarihinde saat 13.00’ de gerçekleşecek şarkı ve oyunlarla dolu tiyatro sahne gösterisi Lovelet Sahnesi’nde sergilenecek.

26 - 27 Ocak tarihinde saat 13.00’ de "Cecü'nün Yer Cüceleri" adlı oyunu sahne alacak. Oyun çocuklara, çevre duyarlılığı konusunda neler yapılması gerektiğini anlatıyor. Oyunda bir imparatorun doğayı, denizi nasıl kirlettiği ve ormanları kestiği anlatılıyor. Böyle bir dünyanın kendisi için de yaşanmaz hale gelmesinin ardından uzayda yeni yaşam alanları aramaya başlamasını konu alıyor.

02 – 03 Şubat tarihinde saat 13.00’ de “Kraliçenin Sırrı” Televizyon ve internet oyunlarıyla çevrilmiş çocuklarımızın hayatına, onların uzun zamandır ihmal ettiğini düşündüğümüz başucu dostlarını tekrar sokabilmek, kitaplar ve hayatları boyunca asla unutamayacakları bir kahramanla tanışıyorlar.

Karadeniz’in en büyük Outlet Alışveriş merkezi olan Lovelet Outlet yaptığı etkinlikler ve 4 mevsim Outlet olma özelliğiyle Karadeniz halkının beğenisini kazanmaya devam ediyor. Tekstilden Mobilya ya kadar her ihtiyacınızı karşılayabileceğiniz bir yaşam merkezi olan Lovelet Outlet, siz değerli ziyaretçilerine kaliteli ve keyifli zaman geçirme fırsatı sunuyor.


Yayın Tarihi: 12/01/2019