Başkan Demirtaş: “Çocuklarımızın Yarınlarını İnşa Ediyoruz”


Başkan Demirtaş: “Çocuklarımızın Yarınlarını İnşa Ediyoruz”

İlk etap 450 öğrenciyle start alan projenin kartlarını Başkan Demirtaş takdim etti

Eğitimde toplumun tüm kesimlerini kapsayan fırsat eşitliğinin çok önemli olduğunu bilen ve bu alanda çalışmalarını sürdüren Başkan Demirtaş, geleceğin teminatı olan gençlerin, eğitim ve öğretim hayatlarında başarılı olmaları adına onlara destek olmaya devam ediyor. Bu kapsamda Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından İlkadım’da ikamet eden ailelerin, eğitimi alan çocukları için başlatılan ”Deden Toruna Eğitim Desteği” projesiyle  ilk etapta 450 öğrenci faydalanacak.

Geniş hizmet yelpazesi ile toplumun her kesimine hitap eden ve sosyal belediyecilik alanında örnek projelere imza atan İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, ilçe genelinde ikamet eden öğrencilere destek olmak amacıyla hayata geçirdiği “Dededen Toruna Eğitim Desteği” projesi için başkanlık makamında düzenlenen törenle öğrencilere alışveriş kartlarını teslim etti.

“Çocuklarımızın yarınlarını inşa ediyoruz”

Deden Toruna Eğitim Desteği” projesi hakkında bilgiler veren İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş,” Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın yarınlarını inşa ediyoruz. İlkadım Belediyesi olarak bizler, yavrularımızın eğitim yolculuğunda her zaman yanlarında olacağız. İçinden geçtiğimiz ekonomik koşulların zorlu sürecinde bir nebze de olsa sizlere destek vermek için bu yıl ”Deden Toruna Eğitim Desteği” projesiyle öğrencilerimiz başta okul kantinlerin olmak üzere günlük 30 TL hesaplarına yüklenecek kartla temel ihtiyaçlarını karşılayacak. Elimizden geldiğince bu tür hizmetlerimize devam edeceğiz.2023-2024 eğitim sezonun da sürecek olan eğitim desteğimiz hayırlı olsun” diye konuştu.


Yayın Tarihi: 08/02/2024 - 12:51