BAMEK İlk Kursuna Başladı


BAMEK İlk Kursuna Başladı

Kısa adı BAMEK olan ve Mesleğiniz elinizde olsun anlayışı ile kurulan Bafra Belediyesi Meslek Edindirme Kursları ilk kursuna başladı. Yöresel Gıda ürünleri yapım kursuna 15 bayan kurs görüyor. Kursiyerler Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin’e böyle bir kurs başlattığı için teşekkür ettiler.

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin yaptığı açıklamada şunları söyledi: “ Bafra Belediyesi olarak kurduğumuz Meslek edindirme kursları kapsamında ilk kursumuzu yöresel gıda ürünleri yapım alanında başlamıştır. 15 bayan kursiyerimiz burada kurs görmektedir. Kursiyerlerimize hayırlı olmasını diliyorum. Kısa adı BAMEK olan Bafra Belediyesi Meslek Edindirme Kurslarımız ile hemşerilerimizin meslek sahibi olmalarını arzu ediyoruz. Bu şekilde hem işe girmede avantajlı olacaklar hem de kendi işlerini kurma noktasında daha şanslı olacaklardır.

KURSLAR DEVAM EDECEK

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin açıklamalarını şöyle tamamladı: “ BAMEK için binamızı da tamamladık. Binamız için Nevenka Baş hanımefendiye çok teşekkür ederim. Bafra Belediyesi Kültür işleri müdürlüğümüzün çok yoğun çalışmaları olmaktadır. Planladığımız tüm projeleri bir bir hayata geçirilmektedir. Bu projelerimiz ile hemşerilerimize çok önemli hizmetler yapılmaktadır. Meslek edindirme kurslarımızda bu hizmetlerimiz arasındadır. Kurslarımız çeşitli meslek alanlarında da devam edecektir” dedi.


Yayın Tarihi: 11/03/2018