Dr. Ahmet Karkucak : ‘’Ben İçinizden Biriyim’’


Dr. Ahmet Karkucak :  ‘’Ben İçinizden Biriyim’’

Seçim çalışmalarına ara vermeden devam eden İYİ Parti Samsun Milletvekili Adayı Ahmet Karkucak dün Alaçam'da bugün ise Çarşamba'da sivil toplum örgütleri başkanları, muhtarlar ve vatandaşlarla buluştu.

Alaçam'da İYİ Parti İlçe Başkanı Dursun Ayvaz, Eski Belediye Başkanlarından Şadi Uyar, Özcan Yılmaz, ALDEF Fehim Gevrek, Alaçam Ziraat Odası Başkanı Hüseyin Bedir, Muhtarlar Dernek Başkanı Hüseyin Sönmez, Şoförler Odası Başkanı Kurtbey Bozkurt ve diğer mahalle muhtarlarının katılımıyla Alaçam öğretmen evinde buluştu. İlçede vatandaşlarla bir araya gelen Karkucak "Siz helal oylarınızla beni meclise gönderirseniz bende alın terim kuruyuncaya kadar size hizmet etmeye devam edeceğim. Ben bu şehrin evladıyım başka gidecek yerim yok Samsun'da doğdum Samsun'da büyüdüm son nefesime kadar da bu şehir için çalışmaya devam edecegim" dedi.

"SİZİN DERDİNİZDEN BEN ANLARIM"

Bugün ise doğup büyüdüğü yer olan Çarşamba'da esnaf gezileri yapan Karkucak "Esnaf kardeşlerimiz bizim can damarımızdır. Son iki yıldır ekonomik olarak çektikleri sıkıntıları  biliyoruz Rabbim hepsine kolaylık versin. Aynı zamanda bende bir iş insanıyım, sizin derdinizden ben anlarım. İktidara geldiğimizde bütün sorunlarınızı biz çözeceğiz." dedi


Yayın Tarihi: 01/05/2023 - 13:53