Çocuklarımız Kadar Coşkuluyuz


Çocuklarımız Kadar Coşkuluyuz

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, “Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin kuruluşunun 100. yılında, tüm dünya çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı gönülden tebrik ediyorum.“

Başkan Sandıkçı, salgın hastalık nedeniyle bu yıl evlerde kutlanacak 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

ÇOCUKLARIMIZ KADAR COŞKULUYUZ

Sandıkçı mesajında şunları kaydetti, “Tüm dünyayı etkisi altına alan salgın hastalık nedeniyle ülke olarak zor günlerden geçiyoruz. Ülkemizin ve gençlerimizin geleceği için her yıl coşku ve heyecanla kutladığımız 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı aynı coşku ve heyecanla bu yıl evlerimizde çocuklarımızla birlikte kutlayacağız.

CUMHURİYETİMİZ İLELEBET YAŞAYACAK

Ulusal Egemenliğimizi bizlere sağlayan Mustafa Kemal Atatürk ve tüm silah arkadaşları ile bağımsızlık yolunda canını feda eden şehitlerimiz ve gazilerimizi saygıyla ve minnetle anıyorum. Milletimiz kendi geleceğine kendisinin yön vereceğini, 23 Nisan 1920’de göstermiştir. Çok zor şartlar altında kazandığımız Cumhuriyetimizi, toplumsal barışı sağlayarak, birlik ve beraberliğimizi koruyarak, yaşatacağız.

GÜZEL GÜNLER ÇOK YAKIN

Salgın hastalık nedeniyle dışarı çıkamayan, parka gidemeyen, sokakta oynayamayan hatta arkadaşlarını eve çağıramayan çocuklarımızın durumlarının farkındayız diyen Başkan Sandıkçı, “Devletimizin güçlü kalması ve sizlerin sağlığı için biraz daha sabırlı olmaya devam edeceğiz. Aydınlık günler çok yakında sizlerin olacak. Yine parklarda oynayacaksınız, arkadaşlarınızla etkinlikler yapacaksınız, spor için salonlara koşacaksınız, sinema izleyecek ve tiyatro seyredeceksiniz. Bütün bunları yapabilmek için, sağlığınız için devletimizin uyarılarına uyarak evde kalmaya devam edelim.

Bu duygularla, Türkiye Büyük Millet Meclisi’mizin kuruluşunun 100. Yılını ve geleceğimizi emanet edeceğimiz tüm dünya çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı en kalbi duygularımla kutluyorum.  


Yayın Tarihi: 21/04/2020