Doğup Büyüdüğüm Çarşamba'ya Hizmet Ben İçin Onur ve Gurur


Doğup Büyüdüğüm Çarşamba'ya Hizmet Ben İçin Onur ve Gurur

AK Parti Çarşamba Belediye Başkan Adayı Ender Gür oldu. Gür, "Doğup büyüdüğüm Çarşamba'ya hizmet ben için onur ve gurur" dedi

AK Parti’de büyük heyecanla beklenen ilçe belediye başkan adayları netleşti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve parti teşkilatı, Çarşamba'da Ender Gür'ü aday olarak belirledi.

DAĞISTANLI'DA ADAY TANITIMI Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Samsun İl Başkanlığı'na gelen liste yarın Mustafa Dağıstanlı Spor Salonu'ndaki aday tanıtım toplantısıyla kamuoyuyla paylaşılacak. YILLARDIR TEŞKİLATIN İÇİNDE Doğma büyüme Çarşambalı olan Ender Gür, kurulduğu günden bu yana AK Parti teşkilatı içinde yer alıyordu. Eğitimci ve iş insanı olan Gür, son olarak ise AK Parti Samsun İl Teşkilat Başkanı olarak görev yapıyordu.

BENİM İÇİN ONUR Doğup büyüdüğü, sevdası memleketi Çarşamba'ya hizmet edecek olmaktan onur duyduğunu belirten Ender Gür,  "Çarşambamızın evladı olarak hemşehrilerimize vefa borcumuzu ödemek, hayallerimizi birlikte inşa etmek, memleketimizde ele ele gönül gönüle hikaye yazmak istiyorum. Tarım şehri Çarşambamızı daha yaşanabilir bir hale getirmek için, turizm Şehri Çarşambamızı daha aranan bir şehir haline getirmek için, sanayi şehri Çarsambamızı daha üretime istihdama katkı veren bir şehir haline getirmek için kararlıyız." dedi.  ENDER GÜR KİMDİR?

Ender Gür, 1974 yılında Çarşamba’da dünyaya geldi.

İlk, orta ve lise tahsilini Samsun’un Çarşamba ilçesinde, lisans eğitimini ise OMÜ Eğitim Fakültesi’nde tamamladı.

Bazı özel öğretim kurumlarında bir süre öğretmenlik yaptıktan sonra 2001 yılında kendi özel öğretim kurumunu kurdu. Halen kurucusu olduğu okul ve kurslarda eğitim yöneticiliği yapmaktadır.

Samsun’da yerel basın kuruluşlarında TV programcılığı ve yöneticiliği, köşe yazarlığı, spor yorumculuğu yapan Ender Gür, gazeteci cemiyetlerinde de yer almıştır. Samsunspor Kulübü'nde farklı dönemlerde, farklı görevler üstlendi ve son olarak yönetim kurulu üyeliği ve basın sözcülüğü görevinde bulundu. Down Sendromlu Çocuklar ve Aileleri Eğitim Dayanışma Derneği’nde (Down-Çed) yönetim kurulu üyeliği yapmaktadır. 3 dönem AK Parti İl Yönetim Kurulu üyesi ve İl Teşkilat Başkanlığı görevini yürütmüştür. Evli ve 3 çocuk babasıdır.


Yayın Tarihi: 02/02/2024